- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz robi-k #65336 üzenetére
Ez vicces összehasonlítás lett, a kínai kb olyannak tűnik mintha egy amlogic box belsejét megtamogatnam egy minőségi beépített tapegyseggel.
Ha valami icipici cuccot ekkora dobozba raknak csak, hogy hasonlítson a másolt termékre, az szerintem nem klón, hanem orbitális hamisítvány
Lejátszó nyák és soc kb 20 dodó, táp meg 5, ház szintén. Kb 10x áron adják szerintem.Box's don't touch!
-
djnice
veterán
-
Mulholland
tag
válasz robi-k #65336 üzenetére
Ne haragudj de technikai vitákba nem bocsátkoznék, ajánlom az AV angol fórumot, ahol minimális nyelvtudás esetén is el lehet vitatkozgatni aki éppen ráér.
Viszont felhívnám arra az apró tényre a figyelmet, hogy egy olyan nagyobbacska fórumon mint az AV elég sokan nyilatkoznak róla pozitívan.
Tehát a "csak az eredeti az igazi" vitába nem bocsátkoznék.
Én csupán amit látok és hallok az tetszik (nagyon is) és mivel volt már pár lejátszó nálam, így csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani.
Akinek nem meggyőző az nem vesz ilyet. Aki kicsit nyitottabb és akar valami jobbat az majd rákeres.KB. ennyi
ARCAM AVR20, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10+polk LSIM703 szett, Monolith 12THX sub
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest