-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz salesman #62410 üzenetére
Nehogy Med600-at vegyél. Sokkal rosszabb a képminősége, mint pl. Kodi 17.6-nak. Nem tódítok, volt elég időm összemérni a tudásukat. Ha elég a FHD (100-as lan miatt), akkor ezt a boxot melegen ajánlom, bár ezzel nagyjából egyedül vagyok, mert ez a box picit drágább mint a "kínai" boxok, de.. 5 év gari van rá, kizárólag Kodi/LE fut rajta és kb. annyiba kerül, mint egy használt Med600. Beüzemelni kb ugyanannyi idő, mint egy Med600-at, de mondom, annál sokkal jobb a képminősége. Én egy 55"-os FHD oleden tesztelgettem őket oda vissza 100x és egyértelműen a Kodi a nyerő, főleg HD / FHD anyagoknál. SD nem valami parádés, de nem is különösebben élvezhetetlen 55"-on.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest