Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szasanyi

félisten

válasz Zirowe #46641 üzenetére

No, még1x és utoljáta: csupán megjegyeztem, hogy a jó minőségű kábel nem az említett HAMA hanem pölö az amit linkeltem. Nem értem mit nem értesz, azt főleg nem kell ezt félremagyarázni? Szintén fontos, hogy emellett semmiféle ajánlás, vagy csere javaslat nem hangzott el részemről kizárólag a minőség terén tett (szvsz helyénvaló) megjegyzés. Kvázi a semmiből, félremagyarázva általad lett "parttalan vita"gerjesztve. :U

Rick4: mint írtam is, én AudioQuest Black Pearl HDMI (ez 1,5m és 5k volt) valamint Black Lab sub (ez 3m és 5,5k volt) kábelekkel kötöttem össze az AVR-t a tévével és a subbal. Úgy gondolom, hogy ezzel a kábel és a minőség kérdése egyszerre, hosszú időre és egyúttal elfogadható áron megoldottá vált számomra.

Beni2360: de, több választ is kaptam amiket megvizsgálva egyiket sem tartottam számomra megfelelő alternatívának. Most konkrétan a MED600X3D vonatkozásában, azt alapul véve kérdeztem azt amit. Ha erre van értelmes válaszod akkor miért ne mondhatnád? :U

odipapa: ezt néztem ki, ez a terv. Mindössze a rendelés ladása előtt vártam megerősítést, hogy ennyiért továbbra nincs jobb alternatíva esetleg ha igen, akkor konkrétan azt. Viszont erre a kérdésre nem akaródzik senkinek sem válaszolni, hanem fölösleges félremagyarázások és kekeckedés megy minta azt írtam volna, hogy mindenki hülye aki nem 25k-s kábelt használ, mert azt még megérteném. Néha nem értem az embereket... :((

synar: arra célzol, hogy továbbra is ez a legjobb alternatíva ezen az áron? :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák