Hirdetés
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
Sziasztok!
Van egy 5.1 Samsung régi bögreszettem és egy Genius fa 5.1-es hangfal szettem. Kinéztem egy Mede8er MED600X3D-Wifi média lejátszót, s az lenne a kérdésem, hogy össze lehet e hozni a meglévő hangfal szettekkel, hogy rendesen megszólaljanak a HD-s hangok? Vagy a True HD, HD-MA, DTS hangok csak erősítővel fognak megszólalni? A bögre szett elvileg tudja a DTS-t, tehát annak legalább szólnia kell.
Eredetileg erősítőt akartam venni megfelelő hangfalakkal, de a héten lelomboztak a szomszédok (panel lakás ugye), hogy a meglévő házimozimtól sem tudnak aludni. Így pénz kidobásnak tartom, hogy 150.000-et költsek egy belépő szintű erősítő, hangfal párosra, ha ki sem használhatom a tudásukat.
A media lejátszót optikain összetudnám kötni a bögre szettel, de a legjobb az lenne, ha a Genius analóg 5.1-et tudnám összehozni a médialejtászóval (mert szerintem az jobban szólna, plusz egy távirányítóval kevesebb), de ugye a hangfal analóg, a playernek meg digitálisak a csatlakozói.Esetleg dekóder beiktatásával működhetne a dolog? Akár megépítés is szóba jöhet. Konkrét típust is ajánlhatnátok.
Ha nagy marhaságokat kérdeztem, akkor bocsi, de kellene egy kigazítás, hogy tudjam mire számítsak.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest