Hirdetés
- OLED TV topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Unigine Superposition Benchmark
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Ed Parker #21911 üzenetére
Napokban hallottam egy Beoplay A9 hangszórót. Kevés haszontalanabb dolgot láttam. A hangzása hoz egy minimum szintet, de olyan mint egy felnagyított pécés multimédiás hangfal. Az Airplay implementáció brutális, a szoftveres csúszka szabályozza, véletlen mellényúltam a telefonomon és frászt kaptam. A basszus persze szépen torzít nagyobb hangerőn. Szerintem a Loewe nem gyárt ennyi hülyeséget, de ha az is ilyen akkor az biztos, hogy az életben nem fogok tőlük semmit venni. Szerintem az ár/érték arány borzalmas, de nem azért mert olyan különleges technológiát tartalmaz amit csak szűk réteg tud értékelni és drága gyártani. Lavór széklábon, úgy is szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest