Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- A 3 nm-hez viszonyítva már most jobban áll a Samsung 2 nm-es node-ja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Ed Parker #21911 üzenetére
Napokban hallottam egy Beoplay A9 hangszórót. Kevés haszontalanabb dolgot láttam. A hangzása hoz egy minimum szintet, de olyan mint egy felnagyított pécés multimédiás hangfal. Az Airplay implementáció brutális, a szoftveres csúszka szabályozza, véletlen mellényúltam a telefonomon és frászt kaptam. A basszus persze szépen torzít nagyobb hangerőn. Szerintem a Loewe nem gyárt ennyi hülyeséget, de ha az is ilyen akkor az biztos, hogy az életben nem fogok tőlük semmit venni. Szerintem az ár/érték arány borzalmas, de nem azért mert olyan különleges technológiát tartalmaz amit csak szűk réteg tud értékelni és drága gyártani. Lavór széklábon, úgy is szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- PlayStation 5
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest