- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz
#Morcosmedve #499 üzenetére
Köszi a választ.
Vagy még az is eszembe jutott,hogy nem veszek lapot,hanem levizezem mostanában a VGA-t is helyette és megmarad az AR. -
bombibmw
veterán
Eddig nem is volt képben a Saber,de a Z77-et is nagyon szerettem és ma eszembe jutott,hogy mi lenne,ha újra...
Bár ebben nem tetszik a sok f.s barna szín,de valahogyan csak túlélném.
Igazából mondom,a stabilitás nagyon fontos lenne és a szolgáltatások is.
Tehát nem tudom. -
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Szerintetek Z97 Sabertooth Mark 1,vagy Maximus VII Hero?
A konfigomba mindkettő beleillene és lenne procihúzás is szépen,tehát fontos a stabilitás.
Mindkettő tetszik és döntés előtt állok.
Köszi a javaslatokat. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #492 üzenetére
Köszi, csak kíváncsi voltam...
-
jani04
aktív tag
Sziasztok.
Gondom akadt az asus ranger lapommal.Terhelés hatására az eszközkezelőben hiányolni kezdi eztCI adatolvasási és jelfeldolgozási vezérlő.
Már mindent feltelepítettem amit csak tudtam.Csomó olyant is amire nem igen van szükségem ez mégis mindig feltűnik.Ha ez megjelenik elkezd instabil lenni a gépem játékok alatt és kékhalál a vége általában.
Van valakinek ötlete?
Videokártya nélkül is ezt csinálja.
Kipróbáltam másik ramokkal és táppal is. -
muszor
tag
Sziasztok.
Asus h97 pro gamer alaplapom van. Kicsit lassan tölti fel a telót usbről. Hallottam hogy van vmi megoldás. Beállítási lehetőség, vagy valami segédprogram?
Előre is köszi a segítséget -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sziasztok!
Jöjjön hozzám is bemutatót tartani, meg akár be is szerelheti.
Egyébként van itt valakinek ilyen deszkája, mi a véleménye róla. Mark 1 vagy 2 mi a különbség? -
Bandi995
aktív tag
Nem tudom jó helyre jövök-e ezzel de... a probléma a következő. Vettem egy új konfigot, házilag összerakott/válogatott.
Konfig:
Asus Maximus VII Ranger
i7-4770K
Corsair RM 650 PSU
16 GB RAM (próbáltam xmp-vel és nélkül is, probléma ugyanaz)Maga a konfig kifogástalanul működik. Viszont mióta megvan, azóta csinálja már, hogy teljesen random nem jön vissza alvó módból, helyette gondolkozik, gondolkozik, majd beadja a ROG logót és újraindul... Nagyon idegesítő, mert szeretem alvó módba tenni a gépem ha nem használom, az előzővel is nagyon szerettem és full biztos alvást szeretnék tőle, nem ilyen vagy bekapcsol vagy nem helyzetet
Három fő kérdés fogalmazódik meg bennem most hogy így írok ide:
- Ez BIOS beállítási probléma? (teljesen gyárira is visszatöltöttem az opciókat, habár sosem állítgattam olyan kritukus dolgokat mint az energia szállítás és társai)
- Hogy lehetne megoldani?
- Mekkora sansza van, hogy hw probléma, így, hogy amúgy soha nem kapcsol ki csak úgy magától, illetve tökéletesen működik minden?Köszi előre is
-
Pacy
aktív tag
-
jani04
aktív tag
Sziasztok.Véleményeteket szeretném kérni.Van egy asus ranger VII lapom.Ezek az alaplap hőfokok:[link]
Nekem a temp 2 és temp 5 tűnik magasnak.Mondjuk megmondom őszintén fogalmam nincs mik ezek.Szóval az lenne a kérdésem,hogy ezek nem magas hőfokok? -
M_o_g_y_i
őstag
válasz
szallasi007 #482 üzenetére
De-de, azt...
Nem játszom a mai erőforrás-igényes játékokkal, de pl. a régebbieknek (pl.az első Mafia) is jól jön(ne) az 512MB FHD felbontással. -
M_o_g_y_i
őstag
válasz
szallasi007 #480 üzenetére
Ha az int. VGA kevesellné a 256MB-ot, használhatna 512-t is.
Semmi más jelentősége, nem fogom ezért a "fejem a falhoz verni".
De tény, hogy a 16GB-ból lejöhet az a +256MB még nyugodtan... -
MrPetya19
addikt
Hello
Most vettem egy z97i-plus-t és az lenne a kérdésem, hogy a watch dogs kuponnak a dobozban kéne lennie ugye? -
nomad138
tag
Volna nekem egy 25 ezres limitem vagy kevesebb
ezért inkább lejjebb szeretnék keresgélni. Azt látom hogy a H87 az 4.-dik gen. procikat támogat. A 4770K hányadik gen.? Egész idáig AMD konfigjaim voltak/van így bocsássátok meg a tudatlanságomat. A H97 milyen gen.-t támogat? Illetve Asus-t szeretnék mindenképp de Z97-ből csak MSI meg Asrock van ilyen árban. Azok rosszabbak?
-
nomad138
tag
Sziasztok! Megmondaná nekem valaki, hogy melyiket vegyem inkább egy I7 4770K-nak? H87, Z87, H97?
Most egy ASUS H97M-PLUS lapot néztem csak nem tudom hogy jobb-e a Z87-nél. Az M jelölés az azt jelenti hogy kisebb a lap a normális ATX-nél? Elnézést ha nem ide való a téma. -
muszor
tag
válasz
#Morcosmedve #467 üzenetére
köszi végül megtaláltam, és még mielőtt a képeket betetted róla
Már sikerült is megtalálnom a drivert és eltúnt a kérdőjel
Köszi szépen a munkád
Beírtam az előző hsz-be a dolgot, ha vki úgy járna mint én -
muszor
tag
Ha vki vmikor keresné erre a megoldást, ide leírom, mert nem volt könnyű rátalálni. Szóval Asus h97 pro gamer lapnál ha minden drivert feltelepítettél az Asus oldaláról, de az eszközkezelőben még mindig van egy felkiáltójeles ismeretlen eszköz, akkor az az "Asus AMDA00 interface", és ennek az oldalnak az alján itt a driver letöltése
De ha már nem működne a link, akkor keress olyat, hogy AMDA00_XPVistaWin7_8 -
Dtomka
veterán
Én már akkor is x64 használtam amikor még "csak" 4 gb ram + 1 gb vram volt a gépben...Ilyen esetben már ajánlott a 64 bites op rendszer.
(#468) Abu74
Attól függ, hogy milyen CPU lesz "belerakva." Ha nem K-s akkor elég a H-s lap, ha meg K-s akkor Z lapot kell/érdemes...a tuning lehetőség miatt.
Én H-s lapot már nem vennék, jó ha van int vga. (vga csere) -
Abu74
csendes tag
Melyik alaplapot válasszam?
Asus H97-Pro vagy Asus Z97-K-t? -
M_o_g_y_i
őstag
Nekem épp fordított a problémám...
Úgy tudom, hogy a Z97-AR lapom max. 512 MB-ot tud "lecsípni" a rendszer-memóriából, de ez nálam most csak 256 MB...
Hol tudom beállítani, hogy ez legyen a maximális 512 MB?
16 GB RAM van a gépben, nem hiányozna az a 256 MB. -
Zsolt!!
aktív tag
válasz
szallasi007 #464 üzenetére
Köszi!
-
szallasi007
őstag
Itt a válasz: hivatalos válasz
"felhasználók a Windows 64 bites verzióját részesítik előnyben. Ebben nincs semmi rejtélyes. A Windows 64 bites verzióját futtató számítógépek több memóriát képesek használni - 4 GB memóriát vagy többet -, mint a 32 bites Windows rendszert futtató számítógépek, amelyek legfeljebb 3,5 GB memóriát tudnak használni. (Ha egy számítógépben 4 GB memória van, a Windows 32 bites verziója akkor is csak körülbelül 3,5 GB memóriát tud felhasználni.)"
-
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok!
Asus h97m lapom van.Hol lehet beállitani, hogy az integrált videókártya ne használja a memóriát mert külön kártyát használok és a 4 giga ramból 3,5-t lát a windows.köszi
-
muszor
tag
válasz
szallasi007 #456 üzenetére
Rájöttem hogy hülyeséget írtam
-
muszor
tag
válasz
szallasi007 #450 üzenetére
Nekem sincs, de ott kereste a fájlt. De már megoldottam
Windows 7 pro 64 bit. Vettem iponon...
-
muszor
tag
válasz
#Morcosmedve #452 üzenetére
ha nem ismeri fel a hardvert, akkor honnan lenne azonosító?
"Ismeretlen" az azonosító ott. Aida már többet tudott, ahogy írtam. De még mindig nem tudom hogy telepítsem fel, amit nem enged feltenni ahhoz hogy felismerje.
-
muszor
tag
válasz
#Morcosmedve #454 üzenetére
Az micsoda és hogy kell azt csinálni?
-
muszor
tag
válasz
#Morcosmedve #454 üzenetére
Nem lehet köze ahhoz hogy az inteles rendszernek nem tetszik a processzorba integrált amd videókártya?
Hol van ez a biosban és mit állitsak be?
-
muszor
tag
Intel_Graphics_Win7-8-8-1_VER1018103412 .t kellene feltelepítenem hozzá hogy felismerje, de az exére kattintva a kövekező ablak jelenik meg:
-
muszor
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock Z270 Pro4
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest