-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
Intruder2k5 #9667 üzenetére
"Én hetente egy-két alkalommal nyomok egy "ipkg update" - "ipkg upgrade" párost, és eddig még soha semmi gondot nem csinált"
Hát igen, elvileg ha a config file-okat nem iratjuk felül az újabb alapértelmezettekkel, elvileg nem szabadna nagyobb problémába ütköznünk, de a firmware... sosem felejtem el, amikor még "eredeti" Oleges időben megváltoztatták a postboot használatát. Mindent rakhattam újból..
Most pedig elsőre igen ijesztő ez a figyelmeztetés:
"uClibc 0.9.30.1 (ATTENTION! possible old binaries incompatibility)"
Ezaz uClibc rosszul volt fent a gépemen amikor nem működött a vnstat-nál a grafikon, és a php-gd telepítésnél az egész PHP behalt..( Talán uClibc-opt kellett mellé/helyette??)
Most akkor miket is kell majd újraraknom?
Már arra sem emlékszek, mire való ez a csomag, de most úgy érzem ismét meg kell tudnom..(Ha emlékezetem nem csal, enélkül nem sok csomag fut..)Ettől függetlenül én is a frissítés híve vagyok, pl. az is lehet, hogy egyszer ez a rengeteg "USB fixes" (5 FW-ből 4-nél van) talán megjavítja a CoolerMaster külső házhoz való csatlakozást..
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest