Hirdetés
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
Hali, emberek! Egy szép nagy gondom van az USB-mel, és rákerestem, nem nagyon találtam megoldást: eléggé egyedi esetnek tűnik... Egyik napról a másikra elszállt az egész USB-m. Ezt úgy kell érteni, hogy semmilyen USB eszközt nem érzékel, de úgy, mintha be sem tettem volna, nem csak az, hogy nem ismeri fel rendesen. Próbálgattam driver újratelepítést, rendszervisszaállítást, semmi nem segített. Format lett belőle. Format után: szintén nem működik
Én már sok hibával találkoztam de ilyet én még nem láttam. Biosnál is nyomtam egy reset to defaultot, semmi eredménnyel... Szétszedtem kicsit a gépet is, ki- és betettem kábeleket, szerintem nincs semmi kihúzva. Kezdek kicsit kikészülni... Vki tudna segíteni? Az eszközkezelő szeint minden jól működik... Hardveresen semmi új nem történt, csak annyi, hogy tegnap vettem egy HP lézernyomtatót, ami USB-n csatlakozik a géphez (most így ez sem működik), működött is szépen, amíg minden USB be nem állt teljesen. Én már kezdem feladni, fogalmam sincsen, hogy mi lehet a baj, ha valaki tudna tippet adni, örülnék neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple iPhone 11 - népalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Robotporszívók
- Mobil flották
- További aktív témák...
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- 1x 16GB Corsair Vengeanche LPX 3600Mhz
- 1 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- GSkill TridentZ CL32 6400MHz 2x16GB (F5-6400J3239G16G)
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én már sok hibával találkoztam de ilyet én még nem láttam. Biosnál is nyomtam egy reset to defaultot, semmi eredménnyel... Szétszedtem kicsit a gépet is, ki- és betettem kábeleket, szerintem nincs semmi kihúzva. Kezdek kicsit kikészülni... Vki tudna segíteni? Az eszközkezelő szeint minden jól működik... Hardveresen semmi új nem történt, csak annyi, hogy tegnap vettem egy HP lézernyomtatót, ami USB-n csatlakozik a géphez (most így ez sem működik), működött is szépen, amíg minden USB be nem állt teljesen. Én már kezdem feladni, fogalmam sincsen, hogy mi lehet a baj, ha valaki tudna tippet adni, örülnék neki.