Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
Hali, emberek! Egy szép nagy gondom van az USB-mel, és rákerestem, nem nagyon találtam megoldást: eléggé egyedi esetnek tűnik... Egyik napról a másikra elszállt az egész USB-m. Ezt úgy kell érteni, hogy semmilyen USB eszközt nem érzékel, de úgy, mintha be sem tettem volna, nem csak az, hogy nem ismeri fel rendesen. Próbálgattam driver újratelepítést, rendszervisszaállítást, semmi nem segített. Format lett belőle. Format után: szintén nem működik
Én már sok hibával találkoztam de ilyet én még nem láttam. Biosnál is nyomtam egy reset to defaultot, semmi eredménnyel... Szétszedtem kicsit a gépet is, ki- és betettem kábeleket, szerintem nincs semmi kihúzva. Kezdek kicsit kikészülni... Vki tudna segíteni? Az eszközkezelő szeint minden jól működik... Hardveresen semmi új nem történt, csak annyi, hogy tegnap vettem egy HP lézernyomtatót, ami USB-n csatlakozik a géphez (most így ez sem működik), működött is szépen, amíg minden USB be nem állt teljesen. Én már kezdem feladni, fogalmam sincsen, hogy mi lehet a baj, ha valaki tudna tippet adni, örülnék neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én már sok hibával találkoztam de ilyet én még nem láttam. Biosnál is nyomtam egy reset to defaultot, semmi eredménnyel... Szétszedtem kicsit a gépet is, ki- és betettem kábeleket, szerintem nincs semmi kihúzva. Kezdek kicsit kikészülni... Vki tudna segíteni? Az eszközkezelő szeint minden jól működik... Hardveresen semmi új nem történt, csak annyi, hogy tegnap vettem egy HP lézernyomtatót, ami USB-n csatlakozik a géphez (most így ez sem működik), működött is szépen, amíg minden USB be nem állt teljesen. Én már kezdem feladni, fogalmam sincsen, hogy mi lehet a baj, ha valaki tudna tippet adni, örülnék neki.