- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
áááááááá
ma vinném koliba gépet, eddig elsőre máskor sem szokott indulni a gép, de ma úgy indult hogy 780 mb ramot lát az 1024 helyett a büdös kurva életbe nem igaztele van már vele a tököm
SOHA NE VEGYETEK ASUS-T, EGY FOS -
MUŁĐER
addikt
ááááááááááááá
Megjött gariban a cseregép, 4 napja megy faszán,erre most dobott egy kékhalált, memtest 1 %-nál lefagy
egyszerűen nem hiszem el!!!!!
Hihetetlen, nem igaz, ASUS ekkora fos gyártó b+ ááááááááááááááááááááááááááááááá
Még eladni sem tudom ezt a szart mert állandóan megdöglik
[Szerkesztve] -
ASUS Hungary
csendes tag
Hát, okosat én sem tudok mondani. Ha adott esetben fordítva lenne a helyzet, hogy a RAM-ok gyilkolták volna le az S-pressót vagy bármelyik ASUS cuccot, akkor is azt mondanám, hogy ártatlan ábrázattal vissza kell vinni garanciába...
A RAM halált nem lehet megfogni, ha nincs szétégve, akkor nem hinném, hogy belekötnek.
-
MUŁĐER
addikt
válasz
ASUS Hungary #24 üzenetére
már el lett küldve cserére, ma jön meg elvileg
gondolom a meghalt ramokkal kapcsolatban nem sok mindent tehetek? -
ASUS Hungary
csendes tag
Ez egyáltalán nem normális üzem és értelem szerűen garanciális hiba.
-
Daywalker
addikt
Én is próbáltam ezt a gépet, és ugyan ezt csinálta Corsair-el...az egyik modul meghalt a kettő közül végleg, a másik még ment más gépben, de S-Pressoban soha többet. Itt azt mondtam, hogy köszönjük szépen. Bár ez még Beta darab volt, mivel akkor még mo-n nem lehetett kapni. Azt hittem ezt a hibát kijavították, de akkor tévedtem. Szóval nyugodj meg, az S-Presso szar.
-
MUŁĐER
addikt
tök jó, a memtest 1%-nál lefagy a még élő rammal, juhé
De a windows megy..még -
MUŁĐER
addikt
sajna nincs itthon mulitméter, de majd mondom holnap a szervizben..
Érdekes mindegyik meghalás ki vagy bekapcsoláshoz kapcsolódott, és hogy mindig a 2. ramsoltban lévő modul döglött meg először....aztán az első.
Szerk:
Ja,és miután meghalt az egyik ram kiírja hogy overclocking failed
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Hi!
A memoria feszt az alaplapi érzékelővel mérted? Mert az tévedhet!
Közvetlenül meg tudod mérni a feszt egy szabad DDR slotnál (ha sima DDR, és nem DDRII, mert azt nem ismerem).
1.Multiméter common (fekete) az egyik molex feketébe
2.Multiméter piros a DDR slot azon vége felől visszaszámolni 7-et, amelyik felől több láb látszik (egyébként 7 lábanként ismétlődik)
A normál feszt úgy 2,5-2,7V-ban rögzíti a szabvány, ez alatt tévedhet, fölötte pedig el is szállhat a RAM. -
MUŁĐER
addikt
Helló
Sosem gondoltam volna hogy egy ''márkás'' cucc ilyen mészárlást képes véghezvinni. Teljesen kikészít. Csütörtökön megjött várva várt Barebone-om, összeraktam, ment..egy darabig, amíg egyszercsak sípolva indult..kivettem egyik kingmax 466-os ramot, ment. Mondom fasza, beszart a ram...9 nappal gari után..1 nap múlva másik is. Ok, szervizbe az egész, fél napig szórakoztak vele, kingamx ramok jók, samsung ramokkal megy a gép, ok, vettem samsung ramokat..Mondjuk a kingmax ramok az otthoni AMD64 gépemben és havernál is sípoltak, holott AMD64-es gépben 520-on is mentek, és Február óta használtam őket gond nélkül. 10 perce kb bekapcsolom a gépet megint sípol. Kivettem az egyik samsung modult, megy....sajnos látom a jövőt.
Holnap cipelhetem vissza a szervizbe.
Asus -t soha többet..
Gondoltam arra én nyírtam ki valahogy a ramokat, mert ekkora fos nem lehet, de mindig kihúzom a gépet ha turkálok benne, leföldelem magam előtte, óvatos vagyok ,nem egy gépet raktam már össze...Most is csak kinyitottam kikapcsolás után hogy megnézzem milyen meleg a vinyó.(nemrég lett lekapcsolva). Még a ramok közelébe se nyúltam direkt. Semmi ötletem nincs...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- További aktív témák...
- INTEL COMPUTE STICK - STCK1A32WFC
- Apple iMac 24" M1 8/256 Green!
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest