- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi erősítő építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS notebook topic
- Projektor topic
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
-
PROHARDVER!
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.otorious
senior tag
Az egyik egy nest 3gen termosztás távoli elérése, a másik pedig egy dvr kamera távoli elérése. A dvr egy ideig működött is, de eztán egyik napról a másikra megszűnt a távoli megfigyelés. Hálózaton belül elérem. A nest meg érdekesebb dolog, van rajta egy ECO mód. Ha állítok telefonon a hőmérsékleten, és az eco módot ki be kapcsolom, akkor kommunikál, de máshogy nem. És a szoftverét se akarja frissíteni. Amúgy nem pont az a két port a fontos, hanem álltalánosságban a port nyitás. Amúgy a kamerának open a port, mégsem érem el.
-
Nem feltétlenül. Jó eséllyel át lehet ugyanis flashelni az e3372h (Hi-Link) verziót e3372s (stick) verzióra.
Nem egy kéjhömpöly, de ha a Huawei még nem zárta le az adott széria flashelhetőségét, akkor kb. fél óra alatt nulláról megvan.
Én igazság szerint hónapokig szenvedtem azzal, hogy az én példányomhoz találjak módszert -- szép kis könyvtáram jött össze a téma irodalmából.
Ha otthon leszek, elő tudom kaparni, illetve, ha Budapest elérhető, akkor tesztelésre kölcsön tudom adni a példányomat.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest