-
PROHARDVER!
ASUS RT-N16 (300 Mbps vezeték nélküli útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latitude
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8517 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
Úgy tűnik a router hálózati adaptere kezdi megadni magát. A gyári adapter 12v 1,25a-es. Vajon jó lehet hozzá a 12v 1,5a-es is? -
Latitude
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8464 üzenetére
igen.
Ha azt írom be, hogy https:// stb, akkor azonnal kiírja a böngésző, hogy a kapcsolat nem privát. -
Latitude
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8462 üzenetére
Local access: Http
Remote access: disabled
Wireless access: ✓ -
Latitude
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8460 üzenetére
Tényleg ott van a jelszó, de valamiért azt nem fogadja el.
-
Latitude
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8458 üzenetére
Kipróbáltam a http:// és a https:// is egyikkel sem megy, szerintem nem jó a jelszó amit megadok. Egyelőre nincs ötletem, majd még próbálkozom. Valószínűleg én szúrok el valahol valamit.
-
Latitude
aktív tag
válasz
Santino #8454 üzenetére
Köszönöm a választ.
Nagyon sajnálom, hogy nem mentettem el az oldalt, mert nekem fontos tudás anyag veszett oda.
Ha jól emlékszem ezt írtam be: 192.168.1.1/rutorrent. Jelszót kért amit ha beírtam akkor 404 hibát írt ki. Lehet, hogy az a gond, hogy nem írtam az elejére a "http://". Majd ma este megnézem.
Köszönöm még egyszer a választ.
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
Volt nem is olyan rég egy archiv fórum oldal ahol, tutoriálok és leírások voltak ehhez a routerhez. Asusrouterforum.besaba.com vagy valami ilyesmi volt a címe. Sajnos most nem tallom, és ezért bajban vagyok. Hol tudom utol érni azt a tudás anyagot? Most éppen avval szívok, hogy elfelejtettem, hogy a böngésző alól hogy tudom elérni a rutorrent felületet (valamai 192.168.1.1/rutorrent volt, de tökre nem emlékszem). Tudom balfék vagyok... Kérlek segítsetek.
Köszönettel
-
Latitude
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8139 üzenetére
Torrent nem megy, DLNA van, de volt olyankor használatban. Vagy is összefoglalva más adatforgalm a wifin keresztül ilyen esetben nem volt, még is lelassult a másolás sebessége...
-
Latitude
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8132 üzenetére
Bocsánat a késői válaszért, kicsit sűrű a mostani időszak. Tegnap este volt lehetőségem kipróbálni. Kábelen keresztül stabil 7000 kb/sec-el jön. A másik fórumon olvastam a reboot-ról egy leírást (Administration -> Scripts -> Shutdown) az ott leírtak alapján elvégeztem a beállításokat, így elvileg minden futó folyamat leállításra kerül restart vagy shoutdown előtt. Shoutdwn után azonban ismét ugyan az lett a helyzet, 3,5 Mb/sec-ről 200 kb/sec re csökkent a sebesség
.
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
Az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy ha arról a winchesterről szeretnék wifin keresztűl adatot átmásolni pl okos telefonra ami a routerhez van kapcsolva, akkor pár másodpercig 2-2,5 mb/s-el másol, majd szépen lassan ez le megy 250-300 kb-re. Néha meg is szakad a kapcsolat. Nagyobb méretű file-oknál ez nagyon idegesítő. Először a wifi beállításokra gyanakodtam, de hiába állítottam be bármit nem hozott eredményt. Van valakinek hasonló tapasztalata? Tomato frameware van fenn.
Köszönöm a válaszokat.
-
Latitude
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8123 üzenetére
Nagyon köszönöm!!!
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
A régi Asus Router Fórumon volt egy jó kis cikk arról, hogy miként lehet e Torrent Toise appot bekonfigurálni a Tomato Firmware-hez. De ezt most valahogy nem tudom megtalálni a neten... (a komplett forum eltünt, vagy áthelyezésre került, gondolom ez is le lett írva valahova csak azt sem találom). Szóval, ha valaki elküldené ennek a cikknek a linkjét azt nagyon megköszönném.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest