Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
RyanGiggs
üzenetére
Egyébként ne gondold, eddig az irodában egy 21,5"-es öreg Samsungot használtam, februártól beújítottunk egy 31,5"-es P3223QE Dell-t, immáron 4K (IPS) felbontással. Mondjuk ehhez új videokártya is kellett
, mert hiába csak irodai feladatokra és internetezésre használjuk, az asztali PC-ben lévő alaplapi Intel UHD 630 nem tudta kipréselni magából a 4K 60 Hz-et..A 31,5"-ös elég furcsa volt az első két hétben, a főnököm meg is jegyezte egy ponton, hogy ez kicsit már túlzás, jó lett volna 27" is, de mivel sok táblázattal és egy másik géppel is dolgozunk osztott képernyőn időnként, már megszerette és érti, hogy miért ezt a méretet rendeltem be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, mert hiába csak irodai feladatokra és internetezésre használjuk, az asztali PC-ben lévő alaplapi Intel UHD 630 nem tudta kipréselni magából a 4K 60 Hz-et..A 31,5"-ös elég furcsa volt az első két hétben, a főnököm meg is jegyezte egy ponton, hogy ez kicsit már túlzás, jó lett volna 27" is, de mivel sok táblázattal és egy másik géppel is dolgozunk osztott képernyőn időnként, már megszerette és érti, hogy miért ezt a méretet rendeltem be.