Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AjgorB25
csendes tag
Na kicsit feltúrtam az NV beállításait, előnyben van részesítve meg még pár dolgot állítgattam, de ugyan az van. FPS csökkenés nincs, csak egy pillanatra áll be a kép. (Az egyetlen játék aminél nincs ilyen az a BF3. Ott akár 2 óráig is vehettem fel a SATA2-es HDD-re és nuku lagg, fix 60 FPS. A Limbo meg nekem itt laggol. XD) A nyers videóban megnéztem és 2-3 képkocka ugyan az (nem mozdul), ami nem hangzik soknak, de nézve érzi az ember, hogy ott valami akadás van. Megnéztem a win energiagazdálkodását is ott is minden max. Viszont érdekes, hogy mindig ugyan ott van az akadás. Képkockára pontosan. És a proci használatban ott van egy kiugrás a diagramban. Lehet hogy akkor mégis OC? Mert akkor hirtelen megugrik a használat és beakad a dolog? Pedig a proci fix órajelen megy. (BIOS-ban még nem állítottam be a szorzó csökkentő cuccokat.) Az 1.3V meg csak elég. Bár akkor lehet, hogy kipróbálom 1.33-1.34-en. Hátha az a baja. Vagy lehet, hogy a RAM gyenge?
(Nincs valami kis rejtett BIOS beállítás valahol a mélyben ami nektek természetes, hogy be van állítva csak én nem tudok róla? Mert én csak a proci feszhez a GHz-hez meg az X.M.P.-hez nyúltam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest