Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AjgorB25

csendes tag

válasz Tirexi #935 üzenetére

Na kicsit feltúrtam az NV beállításait, előnyben van részesítve meg még pár dolgot állítgattam, de ugyan az van. FPS csökkenés nincs, csak egy pillanatra áll be a kép. (Az egyetlen játék aminél nincs ilyen az a BF3. Ott akár 2 óráig is vehettem fel a SATA2-es HDD-re és nuku lagg, fix 60 FPS. A Limbo meg nekem itt laggol. XD) A nyers videóban megnéztem és 2-3 képkocka ugyan az (nem mozdul), ami nem hangzik soknak, de nézve érzi az ember, hogy ott valami akadás van. Megnéztem a win energiagazdálkodását is ott is minden max. Viszont érdekes, hogy mindig ugyan ott van az akadás. Képkockára pontosan. És a proci használatban ott van egy kiugrás a diagramban. Lehet hogy akkor mégis OC? Mert akkor hirtelen megugrik a használat és beakad a dolog? Pedig a proci fix órajelen megy. (BIOS-ban még nem állítottam be a szorzó csökkentő cuccokat.) Az 1.3V meg csak elég. Bár akkor lehet, hogy kipróbálom 1.33-1.34-en. Hátha az a baja. Vagy lehet, hogy a RAM gyenge?
    (Nincs valami kis rejtett BIOS beállítás valahol a mélyben ami nektek természetes, hogy be van állítva csak én nem tudok róla? Mert én csak a proci feszhez a GHz-hez meg az X.M.P.-hez nyúltam. :) )

Új hozzászólás Aktív témák