- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lujza1978
tag
válasz
FehérHolló #4767 üzenetére
Hi,
Amit belinkeltél topicot természetesen olvasatm de ha véggiolvasod kérésemet akkor láthatod az ott leirtakat végig kiprobéltam és nem segíett egyik sem, vagy valamit nem vettem figyelembe. Egy hozzészolés volt ott amit még nem probákltam ki ez egyik kolléga megkérdezte hogy az AWDFLASH nem veszi be csak .bin kiterjesztést és az volt a kérdése hogy mi van ha egyzserüen átnevezi a ROM1 kiterjesztést .bin-re és ugy probálkozik. Erre saj
noa nem válaszolt senki.Még mindíg HELP!
Előre is thx.
-
law007
aktív tag
válasz
FehérHolló #4752 üzenetére
inkább használnám az alaplapi cuccosokat. a külső lowcost vezérlők gyakorlatilag nem jelentenek előremozdulást, jobbesetben 4 sata2 port, azt úgyis mindent az alaplap/procc/mem intéz, és egy inteles raid chipben jobban bízok, mint egy 4000-res noname kártyában.
a komoly hardveres raid vezérlők meg 70-100 körül indulnak, amik mondjuk pöpecek, de otthoni használatra eszetlenség ilyet beszerezni. van hardveres sata1x4 vezérlőm, egy szerverből, de inkább eladom, pedig teljesítményben így is odaverne bármilyen alaplapi cuccot. a zséből megy egy kis plusszal meg egy x35 vagy p35. nem? -
m0h0senator
őstag
válasz
FehérHolló #4686 üzenetére
Nem engedi vmiért
Ha jól emlékszem akkor sillent, turbo meg még 1 beállítás van de sok különbséget nem tapasztaltam. Pörgeti mint hülyegyerek a mókuskereket
-
Imco
őstag
válasz
FehérHolló #4681 üzenetére
köszi!
asszem én voltam, bár inkább elméleti volt a kérdés! -hál' istennek! -
knbs
senior tag
válasz
FehérHolló #4670 üzenetére
Köszi szépen az infót,arra én is emlékeztem,hogy a 7-s szériával volt az a nagy rekord,titkon féltem is,hogy esélytelen a 8-s szériával összecsapni
Igazából jól ki vannak találva ezek a rendszerek,hiába van lehetőség a lap bővitésére valahogy mindig odaér 1 röpke év után az ember,hogy akárhogy is erőlködik,valahol meggyengül az atom rendszer és lehet az egészet előröl kezdeni...
Nam baj igazából nálam ez hobby,hogy mindig high end vasam van,jól keresek megtehetem. Csak néha ottvan előttem az is,hogy százalékos arányban mennyit nyerek most azzal,hogy beleölök megint 150 rugót (lap proci ram) és cserélek...
Még azért megvárom,hogy elindulnak-e vele ténylegesen a 9300-as procik és lehet átpártolok az atira,mig megjön az új 9800-as nvidia sorozat.Köszi holló az infót még1x,tudom,hogy gugli a barátom,használom is de alig 1 hete turkáltam ki a régi tesztet, csak új browsert raktam fel és elfelejtettem a könyvjelzőket és kukikat importálni
Uraim a legjobbakat! -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #4669 üzenetére
Sajnos ez a helyzet: [link]
1 hónapos post, valószínűleg azóta nem oldódott meg. -
vmi
tag
válasz
FehérHolló #4653 üzenetére
: D : D : D
-
dante3
addikt
válasz
FehérHolló #4645 üzenetére
Köszi! Biosban kellet nyúkálni, pedig átnéztem, ez valahogy kimaradt! Sata1 meg sata3 -ba dugtam őket, így frankó!
-
dante3
addikt
válasz
FehérHolló #4643 üzenetére
Azon gondolkodtam, hogy nem-e azzal szúrtam el, hogy a két sárga satára dugtam a hdd-ket!?
Próbáltam amúgy több helyre is rakni, de a régi rendszerem nem jön be! -
modflow
veterán
válasz
FehérHolló #4638 üzenetére
Hát köszi, majd megpróbálom.
De elég sok kérdésem megválaszolatlan maradt még így is a hsz-ben.
-
modflow
veterán
válasz
FehérHolló #4624 üzenetére
Megnézném én, de nincs is stress.txt. Legalábbis abban a mappában, meg kereséssel se találtam C meghajtón.
Beraktam, rögtön indult. De orthos azt írta, amit írtam is.
Ekkor a gép alapon 266-os FSB, míg RAM 1066 2,2 V 5-5-5-15 -ön volt.
Este boot memtest ugyan ezen beállítás mellett 14 perc től már rengeteg hibát írt ki.Aztán jutott eszembe, hogy megnézem BIOS-s, mert furcsa volt, hogy hogy lett pont 5-5-5-15, amikor a másik se állította be magát, pedig kellene neki SPD vagy mi miatt.
Na ott én állítottam a Corsair -om miatt erre.
Ezután maradt az 1066 2,2V és BY SPD időzítés és ekkor nem indul el a gép. Talán hogy bírja a RAM-ot a gép tuningolni kellene valami feszt??
Ha én állítom be az 5-5-5-15-öt indul, de ugye ekkor az a hiba, amit írtam.
Ekkor felraktam FSB-t 333-ra, ahogy régen is ment a gép, vagyis 3,00 Ghz-re, fesz emelés itt sincs, mert eddig se kellett neki!! Ekkor ugye a RAM pont 1000 Mhz-n megy, 2,2 V 5-5-5-15 mellett.
Ekkor boot CD-s memtest nem csinált hibát, pedig ment 4,5 órát, PASS 16-ig. Most éppen orthos megy, épp 4 óra 45 perce és hibátlan.Szóval 1066-hoz tuning kellene neki és azért lenne most a hiba nálam?
-
Szipi
aktív tag
válasz
FehérHolló #4603 üzenetére
402.0.5.1005 - XP 32bit (itt linkelte valaki ebben a topicban).
#4604: Nekem akkor dobálta le a csatlakoztatott eszközöket, ha letiltottam a wlant-és utána újra engedélyeztem + valami jelszavas védelem is engedélyezve volt a hálózatra(WEP), nyílt hálózatnál jelszó nélkül nem csinálta vagy win resti és utána már ment megint rendesen.
Hibernálásnál/készenlétinél előfordulhat, hogy az usb-s cuccokat nem ismeri fel a win sajnos.
-
modflow
veterán
válasz
FehérHolló #4551 üzenetére
Nem, semmi nincs, csak a memóriáé, az is csak a RAM gyári értékre.
Ezért is gyanús, hogy a memóriavezérlő volt rossz anno is. De hát muszáj, mert a memóriának 2,2 V az alap, így ez van beállítva neki.
De ha eljutok ide, asus nem cserél abitra, lehet hogy még más asusra se. Anno se akartak cserélni, csak javítani a köcsögök.
Eddig mindig ABIT lapom volt, sose volt vele gond. Most meg b@szhatom, hogy még van rá 2,5 év garim ha féléveket bír.
-
Imco
őstag
válasz
FehérHolló #4533 üzenetére
Helytelen az az infom hogy "downgrade-lni" nem lehet simán a Biosokat?
Vagy ez csak a mi lapunknál /és egyes modelleknél/ már nem igy van? -
André77
csendes tag
válasz
FehérHolló #4533 üzenetére
A BIOS fájl megvan Megpróbáltam a v7.10.05-ös ASUSUpdate -tel nem engedi.
Dos alól működik? -
André77
csendes tag
válasz
FehérHolló #4531 üzenetére
Igen volt áramszünet többször is,de utánna mindig normálisan viselkedett.Egyébbként van mód a 1602-es visszatöltésére? Ha igen,hogy?
-
André77
csendes tag
válasz
FehérHolló #4529 üzenetére
üdv.Kösz a gyors választ. Ha ez igy van akkor a 1602-es alatt miért működöt tökéletesen ez a része? Semmit sem módositottam sem a hardverben sem a külső eszközök hálóztba kötésén. Csak BIOS-t frissitettem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #4484 üzenetére
Akarom mondani,másfél évvel ezelőtt nyári.
-
kisninja
őstag
válasz
FehérHolló #4484 üzenetére
és én sem
nekem már a forum indulása óta megvan a lap.... ismerem mint a tenyeremet.
-
law007
aktív tag
válasz
FehérHolló #4476 üzenetére
igazad van
-
Szipi
aktív tag
válasz
FehérHolló #4476 üzenetére
Egyébként E8400-at nem lehet belerakni, mert bár 1333MHz-es FSB-jű, de 45nm-es (más CPUID meg ilyesmik..), és nem fogja felismerni.
Tévedsz, P5W DH Deluxe CPU Support Lista
C2D E8200, E8400, E8500-as procikat simán felismeri a legújabb bios-szal!Sőt az XtremeSystems-fórumon láttam, hogy több tag Core 2 Extreme X9650-el használja ezt a lapot!
-
law007
aktív tag
válasz
FehérHolló #4474 üzenetére
az a 400Mhz-es FSB, amit ezzel a lappal el lehet érni, tehát sebességileg egyáltalán nem butaság.
Igaz, hogy ez nem natív, de beállítható, és ez az overclock kategória. -
Hoffer
őstag
válasz
FehérHolló #4336 üzenetére
Kár amúgy!!!
-
law007
aktív tag
válasz
FehérHolló #4333 üzenetére
jaja, igaz, kevertem a kettőt. egyébként lehet ez a 8x-os dolog igaz, nem néztem.
És igen, tényleg meglepően jó deszka, nagyon jó választás volt ez anno. -
law007
aktív tag
válasz
FehérHolló #4310 üzenetére
hi!
nem, a másik pci-x foglalatban is elindul a gép, csak újratelepíti a VGA-t, tudom, mert már csináltam.
-
Pat
tag
válasz
FehérHolló #4310 üzenetére
Köszönöm a választ! ..sajnos igen, mert láthatóan elhajolgattak a pici pöckök, próbáltam visszanyomni, de néha jó néha nem..
túl sokszor romlott el a barátaim gépei/vidkarijai, és mindig hozzám jöttek tesztelgni, hogy mi jó, mi nem jó..
Üdv! -
rodolfofo
csendes tag
válasz
FehérHolló #4299 üzenetére
Köszönöm szépen!!!
És a 64 bites Xp-nek mi lett a sorsa? Nem vált be?
-
Bounty
tag
válasz
FehérHolló #4266 üzenetére
Csodálkoztam is volna, ha szükség lenne rá.
-
SLYwalker
csendes tag
válasz
FehérHolló #4252 üzenetére
Fehérholló, köszi a tippet, sajnos nem jött be így jártam.
Megelégszem, hogy csak 887 en mennek a RAMok.
A Q6600, és az ASUS Extreme EN8800 GTX Ultra kérpótol -
Ceko
senior tag
válasz
FehérHolló #4257 üzenetére
Nem 1950-t vennék bele, hanem két HD3870-t
De igazad van,mert ezt nem írtam le!
-
Ceko
senior tag
válasz
FehérHolló #4255 üzenetére
Köszi!
Mondjuk ezzel még ráérek,mert ahogy nézem procit is kell vennem a két kártyához,mert a E6400 nem hajtaná ki!
-
modflow
veterán
válasz
FehérHolló #4205 üzenetére
Én a tápot nem is szoktam kikapcsolni, csak a hosszabbítót.
-
Hoffer
őstag
válasz
FehérHolló #4194 üzenetére
Köszi h szóltál!!
-
Ceko
senior tag
válasz
FehérHolló #4187 üzenetére
Analóg csatikon nekem megy az Asus driverrel is ! De digit kimeneten sehogy nem akar össze jönni!
-
ricsik
őstag
válasz
FehérHolló #4168 üzenetére
ok, boltra gondoltam.
köszi -
ricsik
őstag
válasz
FehérHolló #4165 üzenetére
hol tudok beszerezni ilyet?
gondoltam már hogy veszek adata 800-ast a másik mellé és nem tuningolok, de hiánycikk, sehol sincs.
az 1066-ost meg nem is nagyon láttam sehol árulni.
szal áruld el a titkot
köszia lényeg hogy olcsó legyen, nem veszek 30-100e ért memóriát, az időzítésekre nem izgulok.
-
vmi
tag
válasz
FehérHolló #4165 üzenetére
nem bírja a kingmax a saját mhz-.ét órajelét az azért kicsit gáz ...
-
Imco
őstag
válasz
FehérHolló #4156 üzenetére
Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Setét vagyok!
Nekem evidensnek tünt! -
modflow
veterán
válasz
FehérHolló #4156 üzenetére
Hát igen, mivel nekem nincs semmilyen wifis cuccom, amivel kipróbálhatnám.
Így annyit látok, amit ti is a képen. -
DJ.Gróf
aktív tag
válasz
FehérHolló #4129 üzenetére
Na ezen meglepődtem! Tényleg ennyire gánya lenne. Lehet akkor A-data lessz inkább.
-
Imco
őstag
válasz
FehérHolló #4118 üzenetére
Ezt vehetem úgy, hogy ''igen én ezt venném mert
müxik probléma nélkül''? -
vmi
tag
válasz
FehérHolló #4086 üzenetére
tud vki segíteni?
-
válasz
FehérHolló #4047 üzenetére
Teljesen egyetértek! Ez egyértelmű dolog.
(akinek meg mégsem, az inkább bízza másra, mielőtt elrontja) -
Beaumont
aktív tag
válasz
FehérHolló #4049 üzenetére
Köszi szépen! Bocsi, most keltem fel, kicsit felületesen kerestem rá...
Melyik Bios jó hozzá? Jelenleg most a 2004-es van fent, de az Asus honlapján már kint látom a 2206-os Betat. Érdemes azt feltenni? Vagy jó lesz a mostani is?
Beaumont -
vmi
tag
válasz
FehérHolló #4012 üzenetére
oksa megpróbálpom
-
Gorneck
legenda
válasz
FehérHolló #4008 üzenetére
-
Hoffer
őstag
válasz
FehérHolló #3965 üzenetére
Hát nem tudom ezért kérdezem, hogy érdemes e feltennem mert hisz még Beta!
-
vmi
tag
válasz
FehérHolló #3965 üzenetére
nem tom de nekem még midnig kék halálok vannak és kurva igdegesítő
-
Hoffer
őstag
válasz
FehérHolló #3960 üzenetére
Jó lett az új arcképed!!!
-
Samu57
csendes tag
válasz
FehérHolló #3928 üzenetére
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a segítséget, a baj megvan!!
Mindeki okkulására, de legfőképp az enyémre.
Logitech DiNovom (billentyúzet-egér páros) van, ami viszakapcsolja minden USB porton a gépet. (??) Beraktam egy farkas egeret amivel simán lekpaacsolt a gép. Feltettem a legújabb drivert a Logitech-re de azzal is bekapcsolta. A SetPoint beállításainál nem láttam semmit erre vonatkozóan. A BIOS-ban már minden beállítást kipróbáltam. Úgyhogy úgy döntöttem inkább kézzel kapcsolom ki, mert elég drága volt ez a bill-egér páros. Amúgy a sok vezetéktől mentesen meg mindeki. Lehet hogy ki kéne próbálni egy másik rádiós párost? (Gondolkodom rajta.)
Mégegyszer mindenkinek kösz. -
modflow
veterán
válasz
FehérHolló #3917 üzenetére
Aha. Jó.
-
Samu57
csendes tag
válasz
FehérHolló #3917 üzenetére
Szia
Nem, amit alapból adtak, XP SP2, de Linux alatt is újra indul a gép, csak POWER gombbal lehet kikapcsolni.
[Szerkesztve] -
modflow
veterán
válasz
FehérHolló #3914 üzenetére
Hát kíváncsi vagyok.
Kinek éri e meg? Nekem oly mindegy, mert garis. A nagykerre gondolsz?
[Szerkesztve] -
modflow
veterán
válasz
FehérHolló #3912 üzenetére
Az északi hídban van?
Azt lehet cserélni? Szép forrasztás lesz akkor rajta, nem?
[Szerkesztve] -
m0h0senator
őstag
válasz
FehérHolló #3905 üzenetére
Csak 1et pittyen.
Akkor megnyugodtam ha az normális...
Köszi a választ -
korner83
tag
válasz
FehérHolló #3900 üzenetére
Amúgy használtan 30-40 ezerért már van ilyen alaplap:
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=93761
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=80443 -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #3900 üzenetére
Bocs, a V8-ba is csak Xeont lehet rakni. Egy teszt róla: [link]
Nem találom az erről szóló PH-s cikket.
Különben bocs a multipostért!
[Szerkesztve] -
Pipiripi
senior tag
válasz
FehérHolló #3879 üzenetére
Pedig egy elég korrekt weboldalnak tűnt...
Úgy látszik az info-k ellenőrzésére már nem jutott idő...
Mind1, akkor 64 bites oprendszer lesz -
Pipiripi
senior tag
válasz
FehérHolló #3877 üzenetére
Kipróbáltam, valóban nem műxik
Azért majd megkérdezem a weblap tulaját, hogy is van ez -
Pipiripi
senior tag
válasz
FehérHolló #3875 üzenetére
Ezt találtam közben
[link] -
furio
aktív tag
válasz
FehérHolló #3806 üzenetére
Hát túl ideges voltam, pedig ha előbb olvasom a hozzászólásod, nem töröm darabokra az alaplapot
Ma vettem egy újat, amúgyis voltak gondok vele ( persze ezt utólag csak magam nyugtatására mondom
-
Bundi.ghost
csendes tag
válasz
FehérHolló #3802 üzenetére
Nem akarom én szídni az AMD-t, ezelőtt nekem is az volt. És nem volt vele semmi bajom.
-
válasz
FehérHolló #3802 üzenetére
Oksi! Elnézést mindenkitől, nem akartam senkit legázolni.
-
deepwell
aktív tag
válasz
FehérHolló #3795 üzenetére
Ami azt illeti nekem ez igy sokkal kezenfekvobb volt .... csak hogy ertsd hogy miert. Most melozok, ket munka kozott altalaban van 2 -3 percem aztan 10 perc melo, igy eleg nehez keresgelni a neten, otthon egy 8 honapos gyerek van akivel hasonlo intervalumban kell foglalkozni. Szoval ha neked nem jelentett nehezseget, akkor megegyszer koszonom !
-
deepwell
aktív tag
válasz
FehérHolló #3793 üzenetére
Koszonom a valaszod, es elnezest hogy az idodet raboltam.
-
válasz
FehérHolló #3773 üzenetére
Vegulis utananeztem azota asus oldalon, telleg nem tamogatott RAM.
a chipek szama KKA8FEI BF-HJK-18A
A modul pedig: KLED48F-A8KI5
S/N: K76005502001 EPA
Mellesleg, nem ebbe a lapba lesznek, ebben csak ki akartam probalni. Csak bevasaroltam elore mer nem akarok osszel 2x ennyiert venni, mire platformot cserelnek -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #3772 üzenetére
Bocs, látom, hogy 1.8.
Milyen NANYA chipek vannak rajta?
[Szerkesztve] -
Hulk24
senior tag
válasz
FehérHolló #3749 üzenetére
Ja, ez a heatpipe megint áthúzza a tervem...
...veszek egy Ninja-t (is) akkor!
[Szerkesztve] -
Hulk24
senior tag
válasz
FehérHolló #3747 üzenetére
THX, de ez már tuti, hogy nem jó?! Lehet, hogy jó lesz! Kipróbálom, mégis csak egy elit lap!
-
Bundi.ghost
csendes tag
válasz
FehérHolló #3707 üzenetére
Hát kikapcsolni sikerült, nem a logo-val van a gondom hanem hogy sokáig ellenőrzi az eszközöket. -
Hoffer
őstag
válasz
FehérHolló #3707 üzenetére
Nem az a próblémája, hogy bejön a logo hanem, hogy sokáig tart a betöltés annál az állapotnál!
-
modflow
veterán
válasz
FehérHolló #3667 üzenetére
Hát ez érdekes. Pedig most nincs is húzva semmi. Felraktam másik vinyóra csak egy sima SP2-es XP-t és egy nVidia drivert semmi mást és készenléteztem. Na visszakapcsolva bejött a kép és kifagyott, majd kékhalál 10-ből 10x. Fel kellene rakni valami Intel Chipset Softvare-t, vagy valamit? Mert ugye a rendes rendszeremen nincs kékhalál, csak ugye mosmár nem tud visszajönni, hanem újraindul sajna.
Rohadtul elegem van már a szopatásából. -
petard
csendes tag
válasz
FehérHolló #3620 üzenetére
Igazad van, végülis a pendrive-ot marha nehéz berakni az asztal alatt levő gépbe
Köszi a tippet.
-
Stavi
aktív tag
válasz
FehérHolló #3616 üzenetére
köszi!
azért remélem vki már foglalkozott ezzel a problémával -
Hoffer
őstag
válasz
FehérHolló #3604 üzenetére
Már végülis hozzászoktam de mégis ez miért van??
-
Thoty
senior tag
válasz
FehérHolló #3586 üzenetére
Köszi, sikerült találni megfelelő infókat
-
Kobor
aktív tag
válasz
FehérHolló #3577 üzenetére
Ilyen előlapi bigyó hőmérő van rárakva, nem tudom, hogy pontosan mér.
Valószínüleg nem nagyon de leszedés után pon 4 fokkal kevesebbet mutat.
Persze lehet, hogy sz...t sem ér.
De én boldog voltamaz alaplapit nem néztem így az nem tudom változott e.
-
Padisha
tag
válasz
FehérHolló #3580 üzenetére
Igazad van. Ami számomra leginkább zavaró, az az, hogy ilyen -úgymond- csúcslapokon efféle gagyi megoldásokat alkalmaznak. Miért nem jut eszükbe mondjuk a gravírozás, vagy bármi más olyan megoldás, amivel nem csökkentik a teljesítményt. Mindenesetre sikerült leszednem a digital home-os hülyeséget. Kösz a tippeket
-
Hoffer
őstag
válasz
FehérHolló #3582 üzenetére
Hát ez a lap akkor E6300, 2*512 MB Corsair 800 Mhz, gainward 7600 GT, 450W-os táp
-
Padisha
tag
válasz
FehérHolló #3577 üzenetére
Talán kérdezd meg fLeSst, Ő a cikk szerzője! Biztos, szívesen elmondja Neked.
-
DENON
tag
válasz
FehérHolló #3568 üzenetére
Köszönöm
Szerintem lesz még pár elborult elméjü kérdésem remélem nem bajmegyek keresek magyar könyvet
-
DENON
tag
válasz
FehérHolló #3566 üzenetére
Köszönöm a segítségedet.
El olvasnám de ahhoz jobban kéne tudnom az angolt még nem vagyok elég jó sajnos
de tényleg köszi a segitséget,de ha vissza osztom a memoriákat akkor nem fogja ugyanugy emelni a freqijét ? most asszem ugy állt hogy 5 4 4 15 4 en volt és akkor ezt oda kell állítani ami a legnagyobb szám szóval 5 5 5 15 5 ? ha nem emelek feszt akkor baja nem lehet a dolgoknak ugye ? -
Padisha
tag
válasz
FehérHolló #3563 üzenetére
Köszi!
Gondoltam, de a matricát, ami ezt jelzi, persze a felső kettőre ragasztották...és így sehogyse volt jó. -
zöld
csendes tag
válasz
FehérHolló #3555 üzenetére
abban nem tudok semmit mondani, mert nem próbáltam.
-
zöld
csendes tag
válasz
FehérHolló #3538 üzenetére
Nu, számomra ismeretlen kifejezést használsz. (acces point). Tehát amit én tudok, hogy XP alatt ment a wifi tökéletesen. sleep módban semmit nem próbáltam, így ehhez nem tudok hozzászólni. A routerem D link.
-
zöld
csendes tag
válasz
FehérHolló #3547 üzenetére
Nálam szól a digitális kimeneten a hang vista alatt. Letöltöttem a realtek audió drivert vidta 32 alá. Majd a realtek szoftverben az SPDIF-et kiválasztottam és utánna a Dvd-ék már Dolbyban szóltak.
-
Ceko
senior tag
válasz
FehérHolló #3547 üzenetére
Nekem digitális kimeneten nem nagyon akar működni,sőt semennyire.Analógon meg csak a center és a két első szól.pedig kipróbáltam már mindent.Ha rájössz a megoldásra közöld velem pls.Köszi
-
SystemRoot
őstag
válasz
FehérHolló #3549 üzenetére
hmm, pedig nagyon műanyag hatása van. De mindenesetre az megnyugtat ha aztmondod hogy nem lett sokkal jobb miután leszedted. Akkor nem kell vele szenvednem
.
Én úgygondoltam amúgy összerakáskor erre a műtétre hogy leszedem az egész bordát, mert vesszélyes a lapon leerőszakolni a dolgot. De persze aztán lusta voltam...
Hát ez a tuning dolog végülis annyira nem zavar (már megszoktam a pecheket), de azért nagyon meghökkentem az eredményen.
-
Padisha
tag
válasz
FehérHolló #3544 üzenetére
jaaaa
, ok, kösz,
4,5 GHz: copyzva Gianni listájából -
Ceko
senior tag
válasz
FehérHolló #3535 üzenetére
Ezen esetben az ipari szemétre a Pc Probe progit érted ?? Ha igen akkor mondjatok valami jó progit ami megbízható. Köszi
-
zöld
csendes tag
válasz
FehérHolló #3535 üzenetére
Célszerszámok: az új driver vista alá, de meg se nyikkan. Xp alatt kifogástalan a műkődés. Vigye el Bill Gatyát az ördög.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #3526 üzenetére
g$%o×a^ß@|e!!!
Ne törődj ezzel az előbbi hozzászólásommal.
Mi van velem mostanság? Az elmúlt fél hónapban csak baromságot tudtam írni...
[Szerkesztve] -
law007
aktív tag
válasz
FehérHolló #3482 üzenetére
én pl sleep módból sosem tudtam visszaállítani a rendszert, ergo sosem altatom a gépet, végülis sosenemvan kikapcsolva.
-
PC-Style
tag
válasz
FehérHolló #3476 üzenetére
Azért ha kiderül, mit is sikerült vele összebűvészkedni, oszd meg velünk is légyszives!
-
PC-Style
tag
válasz
FehérHolló #3470 üzenetére
Szerintem pontosan tudod te is, hogy mellébeszélés és ''luser''-al van dolgunk című hozzáállást várhatunk. De ne legyen igazam!!!
Mindenképp megosztom a tapasztalatokat.
[Szerkesztve] -
PC-Style
tag
válasz
FehérHolló #3467 üzenetére
Köszi! Megpróbálom.
-
PC-Style
tag
válasz
FehérHolló #3465 üzenetére
Igen láttam ezeket én is. Beszéltem a boltos haverral, hogy esetleg kicserélném valamire. Azt mondta, ha viszek neki valami linket vagy írást arról, hogy a gyártó elismerte, hogy vannak konstrukciós hibák a lappal, nagyon leegyszerűsödne a dolog. Lehet szerinted (szerintetek) valahol ilyet fellelni!? Megköszönöm előre is a segítséget!
-
PC-Style
tag
válasz
FehérHolló #3463 üzenetére
Hát igen...
Az előző hozzászólások okán én is erősen elgondolkodtam, hogy vissza kellene vinni és becserélni valami másra... De egészen biztos, hogy ezek a hibák valósak??? Mert nem lehet, hogy mi felhasználók nem értünk eléggé a dolgokhoz!? Mert ugye sokan írták, hogy mennyire meg vannak vele elégedve és minden simán működik...
-
PC-Style
tag
válasz
FehérHolló #3446 üzenetére
Én pedig tisztelettel köszönöm a fáradozásod!
Nekem is elkelt ez a segedelem.
-
law007
aktív tag
válasz
FehérHolló #3446 üzenetére
... ööö akkor jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest