Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derdőke
csendes tag
sziasztok
az a helyzet, h nekem is ilyen alaplapom van(asus p4p8x) és nemrég vettem egy inno3d 7600gs 256mb ddr3 tipusú videókarit,mondom ''lőjjön a gép'', de a várt full grafika helyett állandóan lefagynak a játékok! ezzel ellentétben a régi fx5200 128mb-os karival minden megy,csak gyengébb grafikával! mi lehet a hiba? memória rendben,2x512mb 400mhz!
az is hallottam, h állitólag a ez az alaplap 1.5v-ot ad a videókarinak,de a 7600gs 0,8v-ot igényel,lehet ez lehet a baj! nem tudom...
köszi a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Disney+
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- Jogász topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest