- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giii
senior tag
Fiúk én elsiklottam egy komolynak tűnő hiba mellett.
Valamiért mindig az kattogott a fejemben,hogy háttértár nem tudom miért de most jobban bele turkáltam a HWinfoba és a HD Sentinelbe.
Nos a HWinfo folyamatosan jelzi és a naplózás is figyelmeztetett,hogy baj van.
Háttértár a következő.
Samsung SSD 960EVO 250GB tökéletes állapotban van és semmi hibát nem dob.
Winchester egy HGST HTS721010A9E630
Drive Warningnál 1856-ot ír.
Azon agyalok,hogy kiveszem és csak úgy próbálom meg.Bár ez még így is necces.
A vinyónak 9%-os kondiciót ír viszoont ami fura,hogy teljesítményre 100% viszont itt is 1856 gyenge szektort ír.Az rengeteeeeeg!!! -
Giii
senior tag
válasz
mondeo61 #32752 üzenetére
Ki van kapcsolva minden egyéb dolog.Nincs alvás se semmi.Beállítottam direkt,hogy a merevlemez is 2000 perc után kapcsoljon ki stb......
Megpróbálom monitorral.
Csak itt az a furcsa ha le áll és újra indítod mintha mi sem történne és megy 1-1,5 órát egy huzamba.Ez nem BGA hiba.
Beszéltem ASUS-al azt mondták küldenek egy futárt. Kérdés mennyire megbizható az ASUS és hogy mennyire jó?! -
Giii
senior tag
Adott egy használt (garancia nincs) ASUS GL753V gémer laptop amit inkább munkára használunk mint játékra.
A laptop egy bizonyos idő kb 1-1,5 óra után lekapcsol.Elsötétül a kép de a laptop megy tovább világít a billentyűzet és megy a HDD is.Ha a kikapcsoló gombal "újraindítom" utána ismételten megy kb 1,5 órát.Újra lett telepítve és kapott friss pasztát is.Folyamatosan monitorozva voltak a hőmérsékletek és tökéletes.Az alaplapon nem találtam égési nyomokat stb.... Kivettem az akksit hátha az okozza de ugyan úgy lekapcsol.
PCH probléma lehet? -
Giii
senior tag
válasz
Pyttawrx #32513 üzenetére
Semmi gond. Én köszönöm nektek, hogy Ti is utána neztetek.
Cserélném már a ramot de a patent.... Agyverzes komolyan.
Még egy dilis kérdés. Ha a ram sebess~ge 2400 vagy 2666Mhz és az mem vezérlő 2133ig enged, akkor vissza veszi igaz?
Vagy az a leg egyszerűbb ha 2133-at veszek? -
Giii
senior tag
Szét kaptam de az alaplapon felül van egy patent szerű valami és halvány lila gőzöm sincs hogyan tudnám azt elt@volítani.
Néztem vidiket de ott pont nincs. Mi a teendő?[kép]
-
-
Giii
senior tag
Helló!
Adott egy Asus x540ub GQ331-es laptop. Ebben 4 GB memória van és 8-ra szeretnénk bővíteni. Nem szedtem még szét ezért gyorsba megk~rdezem, hogy ebben 1 memória slot van ugye? Mert akkor 1*8Vb-at kell rendelnem. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgatós találkozó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Dell Vostro 5590
- ASUS ROG Zephyrus M16 RTX 3070
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest