- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Én is most tesztelgetem egy ideig. Nem érzem ,hogy nagyon fogná a gépet. Silent módban a venti sem pörög, 60 fokig engedi passzívan. Fene tudja , meglátjuk. Amúgy érzésre megszűnt az hogy "fogja" a gépet az AC. Lehet valamit faragtak. Igazából annyira erős a hardver, hogy bármit is számol semmit nem veszek észre.
Valószínűleg egy szűz MSDN verzióval lehetne ki írtani teljesen az AC-t, ahogy Mikulásbá is mondta, de én nem fogom. Nekem tetszik a backup meghajtó, hogy csak rá húzgálom vissza ami kell programok és kész is vagyok, nem kell fél napokat driverezni ha majd újra fogom rántani. Most egyelőre hibátlan. Turbó mód is pont akkor jó amikor éppen kell a Kraft. Vágáshoz, közepes igényű dolgokhoz perfomance (balanced), csendes munkához silent. Ki van ez találva jól
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 27% 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / Win 10 Pro / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx