- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cs.zs. #37155 üzenetére
Helló,
Még nem vettem meg, csak most filóztam rajta, hogy jó lenne esetleg, mert már nem 43K, mint novemberben volt:
Hanem 20K alatt van
Igazából nem feltétlen van rá szükség, tárhelyem van még a beépített SSD-n is, és az ugye rendszermeghajtó (nem TLC-s) , és a nem egészen két év alatt:Még most lesz 35 TB írás rajta. Ezen nagyon írás nem lesz, lenne csak olvasás, mivel csak a Steam-es, Origines játékok kerülnének át az USB-s SSD-kről. Most összesen 8 meghajtó, ebből 5 SSD csatlakozik fel USB-n, de valahogy jobban szeretném ha belül lenne + 1 TB kapacitás, mint úgy, hogy van belül 1 TB és USB-n lóg még körülbelül 6 TB... Tehát írás nem lenne leginkább olvasás. 600 TBW írástűrése van, így úgy gondoltam, hogy abba röhögve beleférek, de szerintem a fentebbi képnek is töredékét hozza össze 2 év alatt, mert nem rendszerlemeznek szánnám. A 980-ban nincs DRAM, HMB van helyette.
"elég kicsi az esélye, hogy hűtőbordával beférjen. Régebben, vastagabb gépeknél még talán (a tegnapi GL552JX-be pl beférne, de ott meg nem kell)."
Mondjuk az a helyzet, hogy nem is adnak mellé hűtőbordát, de nekem van egy Plextor PX-256M8PeG SSD-m, egy Axagon EEM2-UG2 Külső SSD házban, azon volt gyárilag hűtő, 2017-2021 között azzal hűsölt, de az Axagonba már nem fért volna bele, le kellett venni róla, és az Axagon saját hővezető pasztáját rárakni, így rendben van a hőmérséklet, mert főleg arról is olvasás van.A Samsung esetében ott van a Magician - ezt most nem tudom használni, mert a két Samsung SSD-t USB minden látja, csak a Magician nem
Illetve az is, csak diagnosztikai és Firmware frissítési feladatokat nem képes ellátni. A laptop ugye PCIe 3.0-t tud, ezért is gondoltam a 980-ra. A 980 PRO-nál is 600 TBW és 5 garancia van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest