- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #35910 üzenetére
Ez a windows megbízhatósági előzmények. Onnan fotóztam ki. Ha nem akarsz idegrohamot kapni, hogy mit művel a gép a háttérben, akkor inkább ne. Saját felelősségre igen. Egy időben rá voltam függve erre, hogy próbáltam teljesen hibamentesre driverezni, konfigolni a gépet. Kb lehetetlen. A winfos (amúgy nem mert a 10 és 11 szerintem kifejezetten jó) úgy is dob valami random hibát, valami úgy is ütközik valamivel. Most is csak röhögtem rajta. Hibátlan működés van 24/7, egész nap megy munkában amikor viszem, hiba nélkül. Amúgy nem tudom miért de nagyobb teljesítményű lámpával kicsit belenéztem, és port nem látok. Lehet a hűtőpad megoldja, hogy ne menjen bele annyi por? Majd belenézek valamikor.
Igen nekem a COH1 szintén nagyon tetszett. Megelőzte a korát.
Nekem is olyan 60-65 fok felett indul be a hűtés. Nem normális, oké már megbarátkoztam vele induljon el amikor akar. ArmouryCrate-ben az tetszett, ha akartam felülbíráltam a saját ventiszabályommal. Baromi precíz ventiszabályt alkottam. Pontosan és tökéletesen akkor indult be minden amikor én akartam. Ez most ment a levesbe.Tényleg most hogy mondod a Control egy erős cím. Nekem konzolon volt szerencsém. Series X reggelire ette meg. Szóval yahh.. Tényleg ez a DLSS állítólag az én gpum-ban is van , de még sehol nem találtam ilyen beállítást. Biztos nem játszom olyan címekkel. Ez a BENCH nekem kínai, nem is tudom hirtelen mit kell nézni. De megpróbálom kihámozni a lényeget.
Én az első 3 napban könyörtelenül nyúztam, azóta nem bántottam.
Látom a 80+ celsius ott is befigyel. Én ezt a ShadowPlay beállítást kilövöm mindig, valahogy nem bízok benne, hogy majd ő tudja. Áhh ahogy látom TR-ben minden felb*** ultra stb, és szépen hozza, hát igen másik kávéház az a gpu. Nekem ez medium/high , 1-2 dolog OFF.
De látványban eddig nem csalódtam. Legutóbb is az AOEIV gyönyörű volt.
Nem tudtam belekötni sem látványban, sem perfomance-ben.COH3-nál még elolvasok pár véleményt, meg tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- EAFC 26
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- ASUS Vivobook Pro 16X 4K OLED M7600Q /Ryzen 7 5800H/RTX 3050/16GB/512GB M.2
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest