Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Szvsz notebookot ezért is csak személyesen kellene vásárolni, én is így tettem. Az eladó srác korrekt volt, azt mondta, ha valami nem tetszik nem kell elvinni, foglalót nem kért. Ott helyszínen megnéztem, hogy milyen kiszerelsében van benne a memória és pixel hibra vadásztam, de szerencsére nem volt ilyen. Nem is beszélve arról, hogy ha pl. megrendeled "látatlanban" (csak képen láttad), egyáltalán nem biztos, hogy kézre fog állni a kezelőfelület, stb.
A példádban szereplő 6 vagy 9 cellás akksira a válasz, ha a 9 cellásnak titulált notesz nem drágább drasztikusan (~10-15e Ft) a másik, 6 cellás akksival szerelet társánál, akkor biztosan nincs benne 9 cellás akksi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx