- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
Peterson_
üzenetére
na jó, de ezeken a dolgokon miért lepődsz meg? A nő felkészít bármilyen eshetőségre. Inkább mondja, hogy 3-4 hét és legyen mentés, mint hogy 1 hetet ígérjen, aztán verjék nála az asztalt, ha nem készült el, meg ha elvesznek az adatok valamilyen oknál fogva. Így legalább be vannak biztosítva, hogy ők szóltak. Ha nem történik semmi és 2 héten belül megvan, akkor az az ügyfél számára elégedettség növelő tényező. Ez mindenhol így működik.
A 2 hétről pedig többször írtam már én is itt a topicban. Ennyi az alap, ennyi időn belül próbálják elintézni a garanciális javításokat, mert nyilván nincs minden polcon. Ha épp van az a bizonyos alkatrész, amire szükség van, akkor hamarabb készülnek el. Azonban előfordul olyan is, hogy valamilyen ok miatt (többnyire alkatrész beszerzés megakadása) kicsúsznak még a 2 hétből is.
Ha tudnád, hogy egy htc telefon javítása régen 1 hónapos szervizt jelentett (a telemaxra váltás óta még rosszabb). Az fixdirect még a jobb szervizek között van. Senkinek sem kívánok egy telemaxos, vagy concord-os agyérgörcsöt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Lenovo legion pro ryzen 9
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

illetve akkor szurkolj, hogy samut kapj, én elég nagy különbséget láttam köztük (most már gépnél vagyok, meg tudtam keresni:
Pyttawrx