Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #22820 üzenetére
hatalmas köszönet Leleményes kollégának, hogy beáldozott egy jó fél órát az estéjéből azért, hogy egymás mellé tehessük a két kijelzőt. ő szintén tavaly júniusban vette az n550jk-ját, ezek szerint akkor még a samsung panellel szerelték, majd miután az elfogyott, az újakat már az LG-vel szórták ki, illetve a szervizelést is azokkal végzik.
nem is kertelek tovább, eredmény (tippelni ér, hogy melyik melyik):összes kép válogatás nélkül, + videó, amiből (ha nem sikerült megfejteni) kiderül, hogy melyik a samu, melyik az LG.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Titmouse09
aktív tag
Én is így jártam, pedig egyáltalán nem olyan a gépem, mint a tied. Nekem hangyás volt a kijelző, beküldtem cserére, erre valami olyan retket tettek bele, hogy kb az egész kijelző egy fakó sárga folt volt NULLA betekintési szöggel. Én is telefonáltam nekik szintén azt mondták ígyjártál, de mivel mást is elrontottak vissza küldtem és kértem, hogy cseréljék a kijelzőt az eredetivel megegyező minőségű darabra. Ki is cserélték (lehet ugyan azt rakták vissza, mert ugyan úgy hangyás, de legalább vannak színek, még, ha nem is egy bajnok panel).
Ezen kívül 3 beküldés kellet nekik ahhoz, hogy rájöjjenek: a töltés hibát a töltő okozza.
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Nekem is LG-re cserélték a samsung-ot. Nekem ugyan olyannak tűnik. Bár nem sokat nézegetem. 3-hónap kellett mire kiszúrtam a több pixeles hibát a tálcán az óránál. Szerintem nem véletlenen cserélik mindenkinek lg-re a kijelzőt. (Külső monitort használok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...