- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piton
tag
-
ML320
senior tag
válasz
VANESSZA1 #1989 üzenetére
Bár nem akartam reagálni, de egy itthoni eset kicsapta a biztosítékomat, és most veszélyes vagyok...
Ne haragudj, de tényleg baromság, hogy ennyire-annyira előbbre kell menni. Tipikusan az az alak vagy, akit mi kereskedők a ''mindentudó havernak'' nevezhetnénk. Te tudod a legjobban, hogy csak szart akarnak a kedves barátaidra rásózni, és hogy amit mondunk, az mind csak kereskedői fogás, semmi több. Amit te itt megpróbálsz beállítani, az parasztvakítás. Jobb az a notebook, amit ajánlottál, de itt tökéletesen elég lenne egy kisebb konfig. Vedd már észre, hogy zuhannak az árak, illetve zúgnak el a teljesítmények. A Vista meg még egy-két évig, néhány service packig nem fog annyira elterjedni. És ha rá is kényszerülünk majd, a RAM csere sem eget verő. Mennyivel fog jobban futni egy C2D-n, mint egy Celeronon? Kérdés, hogy használjuk-e a gépet, avagy egész nap a tesztprogramokra recskázunk. Te nézzél szét: kisebb konfigokat is adnak ki gyárilag Vistával. Mert rengeteg olyan igény van, hogy csak alap dolgokra kell most is, és később is a gép, és arra megfelel. Lehet kötekedni arra, hogy mennyire jó csak 512MB RAM neki, miért nem raknak bele nagyobb vinyót, stb... A juzer kipróbálja, majd bőviti, ha neki nem tetszik.
Ha meg csak rád hallgatnánk, akkor mindenki dobja ki a szar Celeronját, és tessék 17'', 2GB RAM, 160GB HDD, Go7600 VGA-s C2D notit venni... Bár még az is rossz, mert a windows 2011 nem fog futni rajta... Uff, beszéltem. Nem kell reagálnod, hisz én is csak értelmetlen ember vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Ubiquiti hálózati eszközök
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest