Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piton

tag

válasz VANESSZA1 #1989 üzenetére

En/mi meg nem szoktunk leallni okoskodokkal, de az amit te muvelsz mar qv..a atlepte... :C :DD :W

Az alairasodrol meg annyit, h gondolkozz kinek mit ajanlasz, nem mindenkinek a tesztek kellenek +234000es plusz pontszammal, van akinek csak a celjai eleresere kell a noti... :P

• ML320

senior tag

válasz VANESSZA1 #1989 üzenetére

Bár nem akartam reagálni, de egy itthoni eset kicsapta a biztosítékomat, és most veszélyes vagyok... :D

Ne haragudj, de tényleg baromság, hogy ennyire-annyira előbbre kell menni. Tipikusan az az alak vagy, akit mi kereskedők a ''mindentudó havernak'' nevezhetnénk. Te tudod a legjobban, hogy csak szart akarnak a kedves barátaidra rásózni, és hogy amit mondunk, az mind csak kereskedői fogás, semmi több. Amit te itt megpróbálsz beállítani, az parasztvakítás. Jobb az a notebook, amit ajánlottál, de itt tökéletesen elég lenne egy kisebb konfig. Vedd már észre, hogy zuhannak az árak, illetve zúgnak el a teljesítmények. A Vista meg még egy-két évig, néhány service packig nem fog annyira elterjedni. És ha rá is kényszerülünk majd, a RAM csere sem eget verő. Mennyivel fog jobban futni egy C2D-n, mint egy Celeronon? Kérdés, hogy használjuk-e a gépet, avagy egész nap a tesztprogramokra recskázunk. Te nézzél szét: kisebb konfigokat is adnak ki gyárilag Vistával. Mert rengeteg olyan igény van, hogy csak alap dolgokra kell most is, és később is a gép, és arra megfelel. Lehet kötekedni arra, hogy mennyire jó csak 512MB RAM neki, miért nem raknak bele nagyobb vinyót, stb... A juzer kipróbálja, majd bőviti, ha neki nem tetszik.
    Ha meg csak rád hallgatnánk, akkor mindenki dobja ki a szar Celeronját, és tessék 17'', 2GB RAM, 160GB HDD, Go7600 VGA-s C2D notit venni... Bár még az is rossz, mert a windows 2011 nem fog futni rajta... Uff, beszéltem. Nem kell reagálnod, hisz én is csak értelmetlen ember vagyok :((

Új hozzászólás Aktív témák