Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZEN1TH
őstag
Sajnos nem segített a problémán

Zanik: Nagyon klafa a noti. Anyagminőség is tetszik, főleg a belseje. Baró ez a recézett barna plasztik, egyszerű és letisztult. Ami zavar az a káva, ugyebár tükrös lakkfekete ami előszeretettel gyűjti a port és az újjlenyomatokat, bár manapság kevés az olyan noti aminek nem ilyen a kávája. Elég tükrös a kijelző, most pl ablak mögött ülök a notival, fényerő minimumon, de nem olyan zavaró számomra. Max fényerőn majdnem tökéletes. Akkúidőről még nem sokat tudok mondani hiszen nagyon friss még az aksija, szal gondolom nem ad teljeskörű infót ha most leírom mennyit bírt eddig. Amúgy alacsony fényerővel wifivel, néha letöltéssel, kis 720p videóval bőven megvan a két óra. Ami zavaró a notiban mint írtam az ujjlenyomat gyűjtés, illetve hogy csak 1 jack van rajra, ebből az utóbbit megoldom majd egy usb-s hangkarival, a legelsőt pedig el lehet viselni. Eddig nem bántam meg hohy ilyen vettem, sőt. Szerintem az árkategóriájában a legjobb vétel. Problémám pedig csak a wifivel volt/van, mert valamiért nem tudja a megfelelő sávszélt, ami a g-s routerem esetében kb 20Mbit körül van, ehelyett csak 10-et kapok. Egyelőre várom a megoldást

Szal jó kis gép, erősen ajánlom ha könnyen hordozható de erősebb gépet szeretnél egy átlagos notebooknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- The Crew sorozat
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx