Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Memóriacserével kapcsolatos kérdésem lenne....
Még a régi forumban azt a tanácsot kaptam:
Ha felismeri a gép a PC3200-asat (jelen pillanatban PC2700-as van benn) akkor elvileg jónak kell lennie. És elvileg le kell kezelnie a PC3200-asat, másnem kisebb órajelen.... Ez igaz? (asszem az enyimben jelen pilanatban 266MHz-en mennek) A PC 3200-as memoknak mi az a legkisebb órajel, amin elmegy? Vagy csak a max van megadva, és a legkisebb minimálison is stabilan megy? Igazából, PII-es PC-mbe vettem nagyobb orajelű ramot, ott PC100, és PC133-as volt, és ott PC100-as orajelen ment utánna mindkető...Az ujabb asztalimnál, pedig ugyanolyat vettem bele...
A Memtest oldalán olvastam, hogy az egy dolog, hogy felismeri, de a teszt mondja meg, hogy tényleg jó-e.... De nem biztos, hogy az első (standard) tesztnél kiesik....Fulltest az pedig 6h körül megy le....
Vannak olyan lapok (ott pl asztali lapokrol volt szó, de ugyanugy sztem notebook lapokra is alkalmazható) amik nem esznek meg mindenféle memóriát.... Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy ASUS A3L-es )i852GM chipsetesbe) szériában már valaki cserélt-e memóriát (vagy bővített), és mik a tapasztalatok...Föleg, hogy a PC3200-asal mennyire szeret menni? De ha valaki az i852GM chipsetet tartalmazó gépébe cserélt, annak is várom a válaszát, mivel a chipset nagyban befolyásolja a kompatibilitást, illetve az inkompatibilitást....
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max