- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Sziasztok!
Mst vettem egy Asus A3A notit a 3000-es szériából. A papírjai szerint 2005-ös modell. Nem valami új járgány az tény, de nekem munkára megfelel és ezért választottam.
Meg is lennék vele elégedve, mert 1 giga rammal és az 1.73-as dothan procival jól megy,amire nekem kell arra tökéletes.A problémám a következő: mivel új xp-t húztam rá , az Asus oldaláról letöltöttem minden drivert és utilityt, nagy nehézségek árán minden működik is rajta, kivéve a beépített webcamet. Azt csinálja a gép,hogy berakta ismeretlen eszköznek az usb eszközök közé, és akármit csinálok, nem tudom telepíteni a kamera drivereket. hármat szedtem az asustól, egyiksem települ. Az xp feltelepítette ismeretlen eszközként és ha eltávolítom, majd újra megtalálja, akkoris egyből felrakja mint ismeretlen eszközt, ami használatra kész.
Inkább már én vagyok kész ettől de rendesen, ha valaki tudna segíteni azt szépen megköszönöm.
Üdv: Gizmo
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Újszerű DELL Latitude 7490 i7-8650u! Gyári világító HU billentyűzet! 8GB RAM 256GB SSD ujjlenyomat o
- Dell Latitude 5420 i5-1135G7 Iris XE VGA gyári magyar világító billentyűzet szép állapot
- Lenovo gyári tápegység, töltő, 65W szögletes csatlakozós
- MSI GF63 Gamer Laptop
- 983 Eladó LOQ 15IAX9 laptop i5 12 gen RTX 3050 6GB VGA 512SSD 12GB RAM Közel 4 év biztosítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest