Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Sziasztok!
Mst vettem egy Asus A3A notit a 3000-es szériából. A papírjai szerint 2005-ös modell. Nem valami új járgány az tény, de nekem munkára megfelel és ezért választottam.
Meg is lennék vele elégedve, mert 1 giga rammal és az 1.73-as dothan procival jól megy,amire nekem kell arra tökéletes.A problémám a következő: mivel új xp-t húztam rá , az Asus oldaláról letöltöttem minden drivert és utilityt, nagy nehézségek árán minden működik is rajta, kivéve a beépített webcamet. Azt csinálja a gép,hogy berakta ismeretlen eszköznek az usb eszközök közé, és akármit csinálok, nem tudom telepíteni a kamera drivereket. hármat szedtem az asustól, egyiksem települ. Az xp feltelepítette ismeretlen eszközként és ha eltávolítom, majd újra megtalálja, akkoris egyből felrakja mint ismeretlen eszközt, ami használatra kész.
Inkább már én vagyok kész ettől de rendesen, ha valaki tudna segíteni azt szépen megköszönöm.
Üdv: Gizmo
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez a mondat angolul?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Razer Blade 15 Advanced Gamer laptop
- Gigabyte Aorus 5 Gamer laptop( i7-12700H, RTX 3070)
- Thinkpad T480s 27% 14" FHD IPS i5-8250U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest