- Pár hónap múlva itt vannak az Acer új, QD-OLED paneles monitorai
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Mini PC
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Sziasztok!
Mst vettem egy Asus A3A notit a 3000-es szériából. A papírjai szerint 2005-ös modell. Nem valami új járgány az tény, de nekem munkára megfelel és ezért választottam.
Meg is lennék vele elégedve, mert 1 giga rammal és az 1.73-as dothan procival jól megy,amire nekem kell arra tökéletes.A problémám a következő: mivel új xp-t húztam rá , az Asus oldaláról letöltöttem minden drivert és utilityt, nagy nehézségek árán minden működik is rajta, kivéve a beépített webcamet. Azt csinálja a gép,hogy berakta ismeretlen eszköznek az usb eszközök közé, és akármit csinálok, nem tudom telepíteni a kamera drivereket. hármat szedtem az asustól, egyiksem települ. Az xp feltelepítette ismeretlen eszközként és ha eltávolítom, majd újra megtalálja, akkoris egyből felrakja mint ismeretlen eszközt, ami használatra kész.
Inkább már én vagyok kész ettől de rendesen, ha valaki tudna segíteni azt szépen megköszönöm.
Üdv: Gizmo
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell kezdő gamer notebook (6th i5, 2 GB GeForce 930M,120 SSD) kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Lenovo Thinkpad X390 (i5 8th, 8 GB , 250 GB SSD) AkciÓÓ!
- ASUS ROG STRIX GL753VE-GC079 17.3" (i7-7700HQ, GTX 1050Ti 4GB, 16GB DDR4 RAM, 512 SSD, 1TB HDD) El
- Lenovo ThinkPad L470
- Kétmagos DualCore, C2D, AMD X2 notebookok (Acer, Toshiba, Fujitsu-Siemens, Dell, ASUS) Gyűjteményből
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest