Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szabo.csabi

tag

Sziasztok!

Asztali gép helyettesítésére vásárolnék mihamarabb egy notebookot; az alábbiakkal szemezek:

HP ENVY X360

ASUS ZenBook Flip UX561UD

Az adott kategóriában, árszegmensben melyik lenne jobb választás szerintetek?

Egy 2010-ben vásárolt SONY Vaio-t cserélnék le.

Szökőévente futna rajta egy-egy játék, többnyire filmezésre, zenehallgatásra (emiatt fontos lenne a hangzás), irodai műveletekre, böngészésre, alkalmi jelleggel fotó- és videószerkesztésre használnám; illetve ahogy a korábbival történt a leendő gépet sem szeretném 3-5 éven belül lecserélni, jelentősen bővíteni.

Alapvetőn otthon használnám de néha hoznám-vinném, nyaralásra-szabadságra magammal vinném.

Optimális esetben HDD (1 TB) + SSD (512 GB) kombóban venném de azt mondják nem ajánlott együtt a kettő. A kijelző jobb lenne, ha matt lenne de ahogy körülnéztem a piacon ez viszonylag ritka. Az UHD felbontás szintén jó lenne viszont nem tudom indokolt lehet-e ár/érték arányban. Garancia szintén jó lenne, ha 36 hónap lenne.

Ha minden igaz, az ASUS-ban jobb a videókártya és a kijelző felbontása viszont nincs teljes num pad, illetve még nem tudtam sehol sem megnézni személyesen, nem tudtam kipróbálni a hangszóróit.

Új hozzászólás Aktív témák