Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandita18
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete van nálam egy Asus G751JY, eddig majdnem minden rendben volt kivéve 2 dolgot:
1.:
Az első telepítés óta (W8.1) kb 1 óránként feljön a startmenű, pedig billentyű leütés nem történik.
Próbáltam classicshell-el és nélküle is, nincs különbség.
Tettem fel keyloggert, az nem regisztrált billentyű leütést. Ha én nyomom akkor azt látja.
Keresgéltem neten, de máshol nem találtam adatot ilyen problémáról.
Lehet, hogy a windows hibája, de nagyon zavaró mikor játék közben visszadob az asztalra, vagy film közben berántja a csempés felületet.2.:
Zavaró recsegés a touchpadból. Pont a mai nap egy hetes a gép, tegnap este jelentkezett filmnézés közben, hogy bizonyos hangoknál recsegő hangokat hallani a gépből. Nem maximumon túlhúzott equval, sima 50%-os rendszerhangerőn.
Utána futattam egy frekvencia tesztet youtubról, ott 3-400Hz között brutálisan rezonál a touchpad, de úgy mintha szét akarna esni (alatta van a mélynomó).Mi véleményeket? Vigyem vissza garizni?
Értem én, hogy egy laptoptól nem lehet komoly audioteljesítményt várni, de egy ilyen árfekvésben lévő gépnek nem kéne szerintem recsegnie, pláne, hogy fennhangon hírdetik, hogy Bang and Olufsen hangrendszer stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx