Új hozzászólás Aktív témák
-
ph2012
senior tag
Egy 6 celás aksinak F5Z laptopban meddig kell bírnia?
-
perge666
veterán
Köszönöm az infót.
Valahonnan szerzek be akkor nagyobb memóriát.
Nem is akarom hogy elérje az 50 000ft-os notebook teljesítményét,netezni tökéletes lessz páromnak.albi31
össz a tanácsot,de nem azért vettem meg,hogy eladjam!
Egyébként 16k volt szép állapotban,,jó akksival,+4gb memókártyával.Ja és a méreteivel semmi gond nincs
Amiért neked kicsi,másnak még lehet jó. -
ph2012
senior tag
Érdeklődnék, hogy egy Asus F5Z laptophoz mennyiért lehet venni 6 cellásnál nagyobb akkumulátort? Talán 9-es létezik? A 9 cellás mekkora üzemidőt biztosít sima internetezés mellett?
-
albi31
aktív tag
válasz
perge666 #16045 üzenetére
Ha van rá lehetőség,azonnal el kell adni,tudom,hogy ezt a legkönnyebb mondani,de ez a leghelyesebb is,gondolom,olcsón vetted(20eFt környékén),és kellene hozzá tenni egy 15eFt-t,és máris kapsz egy sokkal jobb,gyorsabb netbook-t,már ha ragaszkodsz a netbookhoz,mert mondjuk 35-40eFt környékén már van DELL D420,amit össze sem tudok hasonlítani egy netbookkal és csak 12"-s a kijelzője,használható nagyságú bill. hdd,és kijelző....vagy ha a 12" nagy az asszonykának,akkor min. egy Acer aspire One,abból is min. 9"-s verzió.
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Barátnőmnek vettem használtan egy Asus EEEPC-t.
Jelenleg windows xp van rajta,de mivel csak 2gb az ssd,lehet nem jó ötlet,arról nem is beszélve hogy angol nyelvü,meg 512mb memória van benne.
Szerintetek mi az ami gördülékenyen menne rajta?
Kaptam 4gb memóriakártyát is benne,arra lehet telepíteni oprendszert,vagy a gyári ssd cserélhető?
Bocsánat az amatőr kérdésekért -
Succli
csendes tag
Feltettem, de még így se települ fel.
-
tboy1991
csendes tag
Lehet, hogy nagy hülyeséget mondok, de megnéznéd úgy, hogy bekapcsolod a V-sync-et?
-
22balu
aktív tag
császtok
Van egy Asus k53SVm (i5-2410,geforce gt540m) már 1 éve. és most tudatosult bennem hogy a videokártyája szerintem nem müködik rendesen. pl egy komolyabb játéknál mint az nfs world vagy a wrc world rally championship 3 is azt veszem észre hogy birná max felbontáson...mert kisebb felbontáson is ugyan ez a jelenség jön elő tök mind1 mit állitok hogy hullámzik a kép pl mikor kanyarodok kicsit utána mozog a kép hogy pl megy az auto és a környezet utána hullámzik....elég furcsa..mert fps-em fraps szerint is 60 körüli (legmagasabb felbontáson ) szokott lenni..nfs world be ez még magasabb és hiába állitok grafikát ennél a játáknál is ugyan ugy megvan.. ezt igy főként autos játékoknál veszem észre.ez videokártya hiba szerintetek ??
-
nussa5
aktív tag
válasz
Succli #16030 üzenetére
Ha feltelepítetted a drivert hozzá, engedélyezd a wireless consoleban. Ehhez a tálca értesítési területén jobb oldalt ráklikkelsz kétszer a wireless console ikonjára, majd amikor bejön az asztalon ráklikkelsz a bluetooth ikonra. Utána bemész a vezérlőpult-->Hardver és hang-->Eszközök és nyomtatók-->Bluetooth-eszköz hozzáadása menüpontba és összehangolod a két eszközt. De mivel windows 8-at használsz jobban jársz, ha a startképernyőn keresed meg a bluetooth kapcsolódási beállításokat és ott hangolod össze az eszközöket.
-
Succli
csendes tag
Sziasztok! Már sok mindent átnéztem, Asus honlap, Google találatok, még itt is, de nem találtam választ. Asus K52Je laptopon szeretném bekapcsolni a beépített Bluetooth-t, de sehol nem találom ennek módját. Az Eszközök és Nyomtatók között nem jelenik meg Bluetooth menüpont. MSconfig alatt a Szolgáltatásokban megtaláltam, ott van, ki van kapcsolva, itt viszony ugye csak letiltani tudom. Windows 8 van telepítve. Eszközöket, Hardware és Hang vezérlőpult kategória alatt mindent, ööö még a keresőbe is beírtam, hogy bluetooth, a 4 találat közül egyik sem vezetett megoldáshoz. Fn funkciókat végigpróbáltam.
Egy biztos: van beépített bluetooth.
Ötletek? -
nussa5
aktív tag
válasz
ilgatto #16028 üzenetére
Sajnos a K53-at jobban szét kell szerelni a tisztításhoz, ezért kérdeztem a garanciát. Szervizben minimum egy hét lenne, de lehet több is amíg visszakapnád. Ha meg már ennyire szét van szedve ajánlatos lenne átpasztázni újra. Az ismerősöd is megcsinálhatná, viszont így a heatpipe csavarján megsérül a garancia sárga matricája, így elveszted a garanciát.
-
ilgatto
tag
Köszönöm mindkettőtök válaszát!
Igen, a gép kb. októberig garanciális.
A gép nekem munkaeszköz, így jó volna minél hamarabb visszakapni.
( Durván néz ki a linkelt laptop, valószínű az enyém is hasonló lehet.)
Magamat nem tartom elég felkészültnek ahhoz, hogy saját kezűleg takarítsam ki.
Ezért kérdezném, hogy érdemes-e elküldeni szervizbe, vagy inkább egy számítástechnikai boltos ismerősömön keresztül tisztíttassam? -
ilgatto
tag
Sziasztok!
Van egy Asus K53SC laptopom i5-2410M-es processzorral, 2x 4 GB memóriával, Geforce GT 520MX 1 GB-os videókártyával.
A problémám, (ami nem tudom mennyire probléma), hogy nagyon tud melegedni a gép.
Aida 64 program szerint egy Youtube videó elindítása után kb. 70 fokról 99-re melegedett, és a ventillátor is 5500-6000 rpm-mel forgott. (Chrome böngészővel nyitottam meg, ha ez számít.)
Játékoknál is kb. 5 perc alatt eléri a 99 fokot, ugyanilyen ventilátor fordulatszám mellett.Mennyire normálisak ezek az értékek? Kicsit féltem a gépemet.
Egyébként már rég bezártam a Youtube ablakot, mégis még mindig 5500-zal pörög a ventillátor és ugyanúgy 99 fokot mutat a hőmérő...
-
-
szfri
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #16022 üzenetére
Szia Kicsirics77! Köszönöm a gyors választ! Még azt szeretném kérdezni, hogy neked már gyárilag 4 GB volt a gépben win7-64-gyel, vagy te is upgrade-eltél? A 7267 számú posztot olvasva bizonytalanodtam el. Én is pont olyan memóriát néztem ki. Ami még érdekelne, hogy az F5SR driverek vajon jók-e F5SL-hez is? Merthogy azok win7-64-re is léteznek.
-
szfri
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus F5SL-AP104 -be szeretnék SSD-t rakni, memóriát bővíteni 3-ról 4GB-ra és win7-64bit oprendszert telepíteni rá.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, ötlete, tanácsa esetleg ellenjavallata? Ha van akkor azt szívesen veszem és megköszönöm! -
ph2012
senior tag
F5Z laptopom van, 6 cellás aksival. 9 cellás aksi meddig bírja? Használtat (de jót) hol lehet venni? Van nagyobb aksi is?
Köszi a választ.
-
nussa5
aktív tag
válasz
plus44 #16013 üzenetére
Természetesen itt is lehetséges, csak be kell szerezned egy HDD Caddy adapter -t.
-
czetosz
tag
hali
Mi a véleményetek erről a gépről?
Alap sulis dolgokra és multiplayer játékokra (pl.: lol, css, cs go) kell. -
plus44
veterán
Egy Asus K55VJ típusú gépen lehetséges az optikai meghajtó helyére SSD-t rakni (vagy valahogy
)? Lenovo-kon tudom, hogy lehet, de itt ez opció?
-
-
nussa5
aktív tag
A fullhd-s kijelző nem olyan pixeles, mint a sima hd-s. Baromi éles képet ad. Sajnos hátránya a magas ára. Ha nem fogsz tervező programokat és bluray filmeket nézni a notin, akkor elég a sima hd-s kijelző. A tv-re valóban tudsz ilyen felbontást beállítani feltéve, hogy az tudja a fullhd-t.
kozmi55
Sajnos lövésem sincs mitől kergült meg a touchpad. Mi történt újraindítás után? Vagy amikor leválasztottad a lan csatit? -
humax
senior tag
-
kozmi55
tag
válasz
nussa5 #15992 üzenetére
Sikerült felrakni a drivereket, minden faszán megy. Nekiáltam átmásolni az adatokat a régi laptopomról, és amint bedugtam a lan kábelt, valamiért megőrült a touchpad, és nagyon nehezen kezelhetővé vált.
Nem olyan nagy baj, mert úgysem fogok soha kábelen keresztül nethez kapcsolódni, de akkor is érdekel a dolog, hogy ez vajon miért lehet.
-
nussa5
aktív tag
válasz
papaya69 #16002 üzenetére
Valóban kettő videókártya van a gépben. Egy a processzorba integrált (HD 3000) és a dedikált Nvidia GT 610M. A dedikált nem cserélhető, forrasztva van az alaplapra. A Te géped is tudja az Nvidia Optimus technológiáját, így képes automatikusan váltani a két kártya között aszerint, hogy éppen milyen erőforrás igényes alkalmazást futtatsz. Alapban az Intel HD 3000-es van használatban.
-
papaya69
csendes tag
Üdv
Lehet hogy kissé láma a kérdésem , de annyi mindent olvastam és nem világos a dolog. Vettem egy Asus X55V laptopot Nvidia Geforce 610M 1 gb videókarival. Ha megnéztem a képernyőfelbontást ott viszont egy Intel R hd Graphics 3000 videokarit ír ki. Megnéztem az eszközkezelőben ott viszont kiírja mindkettőt. Akkor ez most hogy van két videokari van gépben? A proci cori i3 2350m. És akkor mikor melyiket használja? A 610-es az integrált vagy nem, cserélhető esetleg? Gondolom a 3000-es az valami integrált lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motoros topic
- Everest / AIDA64 topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Android szakmai topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Bitcoin topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Hibátlan,garanciás ASUS TUF gamer laptop Full HD 144Hz/Core i5 11400H/RTX 3050/16GB DDR4/512GB SSD
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest