Új hozzászólás Aktív témák
-
Succli
csendes tag
Feladatkezelőben.
-
Succli
csendes tag
Bocsi, hülyeséget írtam. A fizikai meghajtó van 100%-on. Kicsit keveset aludtam mostanság és elnéztem... A proci az 50-70%.
-
Succli
csendes tag
válasz Blue Eagle #17271 üzenetére
De felpörög 100%-ra sajnos :\ Aida 64-el néztem.
-
Succli
csendes tag
válasz Blue Eagle #17268 üzenetére
A CPU 51°C, a merevlemez meg 47°C. Most néztem a Fifával is, ugyanezek az értékek. Tegnap Visual Studio alatt, meg Photoshop alatt néztem.
[ Szerkesztve ]
-
Succli
csendes tag
Nem az említett játék alatt mértem, hanem egy komolyabb program futása alatt és ismét felpörgött rendesen. GPU-Z
-
Succli
csendes tag
válasz Blue Eagle #17263 üzenetére
62-64 fokon van. De két hete lett kipucolva, pasztázva. És nem sokat javított a dolgon.
-
Succli
csendes tag
Asus K52Je notebookom van, és már elég régóta csinál furcsaságokat. Olyan programok, játékok, amiknek simán futnia kéne rajta, akadozva megy (pl. Fifa 12 játék közben beakad, majd folytatódik) Ilyenkor általában a proci felpörög mint állat, de a gép nem melegszik. Először grafikus kártya driverre gyanakodtam, de frissítve lett és továbbra sincs változás. Mi okozhatja a gondot? (Most Win8.1 van rajta, de már Win7 alatt is csinálta).
-
Succli
csendes tag
Feltettem, de még így se települ fel.
-
Succli
csendes tag
Sziasztok! Már sok mindent átnéztem, Asus honlap, Google találatok, még itt is, de nem találtam választ. Asus K52Je laptopon szeretném bekapcsolni a beépített Bluetooth-t, de sehol nem találom ennek módját. Az Eszközök és Nyomtatók között nem jelenik meg Bluetooth menüpont. MSconfig alatt a Szolgáltatásokban megtaláltam, ott van, ki van kapcsolva, itt viszony ugye csak letiltani tudom. Windows 8 van telepítve. Eszközöket, Hardware és Hang vezérlőpult kategória alatt mindent, ööö még a keresőbe is beírtam, hogy bluetooth, a 4 találat közül egyik sem vezetett megoldáshoz. Fn funkciókat végigpróbáltam.
Egy biztos: van beépített bluetooth.
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest