Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi20
csendes tag
Sziasztok
Vettem két éve egy Asus F5RL laptopot, amiben eredetileg 160GB-os (ST9160821AS) winchester volt, ezt kicseréltem egy 500GB-osra. Ezzel semmi gond, de a régi vinyót nem tudom másik gépbe beletenni. Az Asusban kifogástalanul működik, de másik gépben nem tud bootolni róla. Van rajta win XP, és azt írja ki, hogy hiba a rendszer betöltésekor. BIOS látja, ha elkezdem telepíteni, tudom particionálni, formázni minden, csak mikor újraindul a telepítéskor a gép folyton újraindul. Működő XP-s gépbe beletéve szintén működik, tudok másolni-törölni is. Csak bootolni nem tud róla. Próbáltam két asztali gépben, és egy Toshiba laptopban is, de mindnél ugyan ezt csinálja. Létezik, hogy az Asus valahogy levédte a vinyót, hogy csak ott működik rendesen? Hogyan lehetne ezt megoldani? Elnézést ha rossz helyen kérdeztem volna, nem vagyok járatos a topicokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx