Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Na Te vagy a mi emberünk. Be is linkelnéd?
Ugye neked is 181CX tablet van?
Valahogy azt kellene megoldani,hogy több ram-ot használhasson a gép,mert elég hamar bezárogat dolgokat,miközben még 300 MB körül mutat szabadnak. Szerintem az időnkénti beakadások is ettől vannak,szarul kezeli a memóriát. Vagy van valakinek ötlete mit lehetne kezdeni ezzel a problémával? Letiltogattam amit engedett dolgokat,kicsit javult a helyzet,de még mindig előfordul fagyi,meg zárogatás. -
gps76
őstag
Na én is megijedtem egyszer,de akkor jobban amikor találtam egy root .apk-t,és ráengedtem,onnantól csak a demó mód jött be,rendszervisszaállítás lehetőségét kitörölte,semmit nem lehetett kezdeni vele ha bekapcs gombot nyomtam magától visszakapcsolta demóba. Senki ne tegye fel,valami rootzen... a neve.
A laggolás ellen tud valaki normális megoldást? Sokszor a chrome alatt úgy lefagy nem reagál semmire. Mit érdemes letiltani,vagy mit lehetne csinálni vele,mert kivágom mostmár. Tudom,hogy az 1 GB RAM-tól lehet,de más ketyere vígan elvan ennyivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- iPad Air 6 256GBWifi M2 13" Megkímélt/2025.06.30.Apple Gar./Akku 100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Black & Decker töltőt keresek
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest