- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Na Te vagy a mi emberünk. Be is linkelnéd?
Ugye neked is 181CX tablet van?
Valahogy azt kellene megoldani,hogy több ram-ot használhasson a gép,mert elég hamar bezárogat dolgokat,miközben még 300 MB körül mutat szabadnak. Szerintem az időnkénti beakadások is ettől vannak,szarul kezeli a memóriát. Vagy van valakinek ötlete mit lehetne kezdeni ezzel a problémával? Letiltogattam amit engedett dolgokat,kicsit javult a helyzet,de még mindig előfordul fagyi,meg zárogatás. -
gps76
őstag
Na én is megijedtem egyszer,de akkor jobban amikor találtam egy root .apk-t,és ráengedtem,onnantól csak a demó mód jött be,rendszervisszaállítás lehetőségét kitörölte,semmit nem lehetett kezdeni vele ha bekapcs gombot nyomtam magától visszakapcsolta demóba. Senki ne tegye fel,valami rootzen... a neve.
A laggolás ellen tud valaki normális megoldást? Sokszor a chrome alatt úgy lefagy nem reagál semmire. Mit érdemes letiltani,vagy mit lehetne csinálni vele,mert kivágom mostmár. Tudom,hogy az 1 GB RAM-tól lehet,de más ketyere vígan elvan ennyivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest