Új hozzászólás Aktív témák
-
Aygor
tag
válasz
PhoenixK #2177 üzenetére
Thx! Tudom h a tied is le lett cserélve, beszéltem barinőddel.
A poén, h lehet csak a 400W os tápomat kevesli és nincs is komoly baja, de inkább alaplapot cserélek, mint passzív tápot
Erre úgyis annyi borda kéne, ha vizezni akarnám......
Bár ha levizeztem volna (tudom akkor elfüstölt volna, akkor jártam volna a legjobban) lehet akkor menne, mivel sztem a melegedés ennek a lapnak az Achilles-sarka.....
Nekem is nagykerből jött, ami megszünt.... szívás....
Bár ha valakinek van ismerőse, simán megoldja (gondolom én).Az enyémért most ajánlottak 1 -et cserébe, sajna az is asus
de mind1 utolsó próbám az asusokkal, ha az sem, akkor visszatérek az MSI-khez. Azoknak az upgradelése úgyis mérföldekkel userfreindlibb! Nem értem asus erre miért nem fordít energiát....
Meg h ez a gamer-tuning lap nem engedte menet közben a ventik fordulatát szabályozni az is vicc!!! Kellett vennem ventivezérlőt hozzá. Szóval nekem nem jött be.DFI komolyabb embereknek, MSI a pórnépnek
Aygor
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest