Új hozzászólás Aktív témák
-
gabbesz
csendes tag
Hálás köszönet a válaszért
. Ehez hasonló "élményekre" lennék még kiváncsi a lappal
kapcsolatban. És még egy ujjabb kérdés: egy ASUS Triton 75 valyon elég lenne a fent említett procihoz(5000+ B.e.), hogy optimális hőfokon tartsa terhelés mellet is(egy olyan házban amiben jó a légáramlás)? Persze csak alap órajelen, tuning nélkül.
[link]
Mivel alapból nem jár hozzá venti passzív hűtésként működe, ezért természetesen az érdelkelne így hogy teljesíten. -
gabbesz
csendes tag
válasz
szacsee #3476 üzenetére
Köszönöm a választ és az ajánlatot is
. Megfontolandó konfig, gondolkoztam én is hasonlón már
. Még nem vagyok biztos benne hogy is lesz az új erőmű... Ezért is gondoltam véleményt kérek az eddig tervről, ugyhogy még mindig várok véleményeket a lappal kapcsolatban(M2N-SLI). Nem megrögzötten de inkább AMD párti vagyok.
-
gabbesz
csendes tag
Üdv mindenkinek! Olvastam itt már hideget meleget az M2N-SLI Deluxról. Kérnék egy kis összegzést, véleményezést azoktól akik már "régóta" használják vagy csak ismerik. Érdemes-e ezen a pénzen ezt a lapot megvenni vagy van-e jobb is? Mennyire megbízható? Kényes-e eggyes márkákra, vagy csak úgy szimplán hardverekre? Van-e vmi általános hiba a szériával?stb.
Egy 5000+ B.e. tervezek bele, gondolom ezzel nem lesz gond. Geil ultra 800-at szereti?
Vagy van más márka ami jobb lenne hozzá?
Előre is hálás köszönet a válaszokért és tanácsokért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- ASRock Z270 Pro4
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest