- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravensky13
tag
válasz
KKK-007 #3885 üzenetére
Hali KKK!
Szóval, először meg kéne tudni hogy mien a lapodon a BIOS... Ez fontos, mert amennyiben lehetséges 1066-os ramokat zúzni a lapba, akkor ezt minél újabb BOIS-szal próbáld. Ajánlom hogy a legújabb nem bétát zúzd rá, mert ha ez emlékezetem nem csal, a lap tudja, valamilyen fórumon olvasgattam is ezzel kapcsoltaban. Azonabn meg kell osztanom a tapasztalatom, hogy a bios-frissítésével nekem a gépem kissé megzakkant, azóta nem viszi a wow-ot 2G rammal, csak ha PF-bekapcsolva...Namost azóta sikerült elmentegetnem 320Giga cuccot DvD-re és le tudtam az egész vinyót formázni(2napja), nem csak a vinfos-os partíciót, és valami isteni sugallatra, mintha a régi gépem kaptam volna vissza. Ez logikusan nem összefüggő dologde a gép azóta mintha jó lenne... Szóval lehet hogy ilyen is csak velem történik, de ha nem akkor készülj fel rá. Bios-update neked a megoldás tutira. Sok szerencsét hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Androidos tablet topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Laptop ramok 2x4Gb DDR4 2133/2400/2666Mhz 2x16Gb 3200Mhz és 2x32GB 2666Mhz párban!
- Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest