Új hozzászólás Aktív témák
-
ravensky13
tag
válasz
KKK-007 #3885 üzenetére
Hali KKK!
Szóval, először meg kéne tudni hogy mien a lapodon a BIOS... Ez fontos, mert amennyiben lehetséges 1066-os ramokat zúzni a lapba, akkor ezt minél újabb BOIS-szal próbáld. Ajánlom hogy a legújabb nem bétát zúzd rá, mert ha ez emlékezetem nem csal, a lap tudja, valamilyen fórumon olvasgattam is ezzel kapcsoltaban. Azonabn meg kell osztanom a tapasztalatom, hogy a bios-frissítésével nekem a gépem kissé megzakkant, azóta nem viszi a wow-ot 2G rammal, csak ha PF-bekapcsolva...Namost azóta sikerült elmentegetnem 320Giga cuccot DvD-re és le tudtam az egész vinyót formázni(2napja), nem csak a vinfos-os partíciót, és valami isteni sugallatra, mintha a régi gépem kaptam volna vissza. Ez logikusan nem összefüggő dologde a gép azóta mintha jó lenne... Szóval lehet hogy ilyen is csak velem történik, de ha nem akkor készülj fel rá. Bios-update neked a megoldás tutira. Sok szerencsét hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ivqkzy-: Eddig
- Milyen házat vegyek?
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Mobilinternet
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged