- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- iPad topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravensky13
tag
válasz
KKK-007 #3885 üzenetére
Hali KKK!
Szóval, először meg kéne tudni hogy mien a lapodon a BIOS... Ez fontos, mert amennyiben lehetséges 1066-os ramokat zúzni a lapba, akkor ezt minél újabb BOIS-szal próbáld. Ajánlom hogy a legújabb nem bétát zúzd rá, mert ha ez emlékezetem nem csal, a lap tudja, valamilyen fórumon olvasgattam is ezzel kapcsoltaban. Azonabn meg kell osztanom a tapasztalatom, hogy a bios-frissítésével nekem a gépem kissé megzakkant, azóta nem viszi a wow-ot 2G rammal, csak ha PF-bekapcsolva...Namost azóta sikerült elmentegetnem 320Giga cuccot DvD-re és le tudtam az egész vinyót formázni(2napja), nem csak a vinfos-os partíciót, és valami isteni sugallatra, mintha a régi gépem kaptam volna vissza. Ez logikusan nem összefüggő dologde a gép azóta mintha jó lenne... Szóval lehet hogy ilyen is csak velem történik, de ha nem akkor készülj fel rá. Bios-update neked a megoldás tutira. Sok szerencsét hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% számlával! MSI MAG B550 TOMAHAWK Alaplap
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Eladó új, bontatlan Kingston FURY DDR5 6000MHz CL36 32GB (2x16GB) memória
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest