- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
Topikgazda
A lowshelf egy emelkedés után teljesen síknak kell legyen a mélyebbek felé.
-
VoidXs
Topikgazda
Ha nem jó a shelf (márpedig nagyon nem így kell kinéznie), akkor próbáld ki a sima EQ-t, de a gyári 31 sávon, 40 Hz alatt mindenhova annyit növelve, amennyit szeretnél. A gain ne legyen pozitív, recseghet. A mélyen simán be szoktak tolni max hangerőn ilyen frekvenciákat.
#10725: nem, ez általában passzívan zajlik.
-
VoidXs
Topikgazda
Ha csak a nagyon mély kell, ott a lowshelf. A variable EQ egy nehezen idomítható állat. Ezek nem egyszerű görbék, nagyon sokat kell számolni, hogy hova tehetsz pontot és hova nem, mivel kell kompenzálni a környezetében, ha egy ilyet csinálsz, stb. Amit beállítottál, azon nagyon csúnya overlap van, mert egyáltalán nem egyenletes, és néhány ponton összeadódnak.
-
törölt tag
Win10, meg az asus kartyak egyutt hasznalhatatlanok, en sem tudok mit csinalni, csak hallgatni ezt az idegesito hangot.
Volt egy srac forumon amiket leirt nekem is hasonlo bajom van, mindent kiprobalt mar, uj gepet is vett, meg minden, es egyszeruen 2 eve tortent az esett, azota nem talalt megoldast ra.
Valoszinuleg en sem fogok talalni ra megoldast, mert mar a tobbiek se tudnak segiteni, nagy oromomre. -
VoidXs
Topikgazda
Az akkor szomorú. Bár ahogy nézem, teljesen más a panel, remélhetőleg a kód is mögötte, aztán nem lesz szerencséd azokhoz a csodákhoz, amiket a D-k produkálnak (késleltetett és/vagy visszhangzó hátsó hangszórók, katasztrofális minőségű resampling, amatőr downmix (bár ezt a virtuális shifter megoldja), stb).
-
VoidXs
Topikgazda
-
VoidXs
Topikgazda
Néhány 5.1-es rendszernek van olyan baja, hogy a frontokból is elvezeti a mélyet, mert a kis hangszórók önmagukban nagyon magasan kezdődnének, és emiatt a zenék nem szólnának jól. Nagyon sok filmnél nem is kevernek mélyet zenéből, mert a mozis frontokhoz úgyis van egy kisebb mély. Szóval jobb így. Az EQ pedig nagyon nem mindegy, fél dB különbség is csodákra képes. Mikrofonnal ki kell mérni, minimum 250 Hz és 8 kHz között síkra. A többi a mozikban is torz, de azért közelít az ún. K-görbéhez. A FlexBass pedig az összes csatornáról lekeveri a mélyet, az eddigit pedig elosztja, ez a legrosszabb.
-
kaszaf
aktív tag
Szia!
Ez a hiba a legutóbbi 10162-es buildben jelent meg. Azóta van 10166 de még nem próbáltam, hogy javították-e. A korábbi 10130-as builddel működött tökéletesen az uni driver. Xonar DS-em van.
Próbáld 16bit/44.1KHzről átállítani mondjuk 24bit/48KHz-re. Ez segített nekem megy a 7.1 is.
-
Üdv!
Nekem is hasonló hangkártyán van, de az első kérdésre nem tudok válaszolni, nálam 64 bites Win 7 van fennt. A második kérdésre azt tudom írni, hogy a GX-es mód emulálja a térhatást, de ezt csak a régebbi EAX-ot használó játékokhoz van kitalálva. A GX-et célszerű kikapcsolni, mert elég gyakran okoz gondot a játékoknál, konkrétan lefagynak ettől. A HI-FI módot alapból az ilyen típusú fejhallgatóknál célszerű használni zenehalgatásra, de én játékoknál is így használom, mert próbáltam Dolby Headphone beállítással is pl. BF4 multi, de nálam nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest