- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Because
őstag
válasz
warrior28 #3807 üzenetére
ez elég csúnyán néz ki... hámlik is a kezed vagy mik azok a darabkák? (g551-et nézegettem, sajna élőben nem láttam még nem tudom mennyire lehet hasonló) az én kezem nagyon izzad, főleg játék közben... egérből is lehet kivakarni hetente a piszkot, így tuti nem a gép billjét használnám
-
Because
őstag
igaz ez asus topik, de mi a vélemény az MSI GT70 2PE Dominator pro-ról? közel hasonló az 750-hez (laikusként) csak ugye a cserélhető proci és vga mellett hosszabb távon tűnik használhatónak
-
Because
őstag
válasz
DJ. Ru$y #451 üzenetére
jeleneg egy i5 + gtx660 és egy acer 5560-at váltanék ki vele pontosan, de lehet érdemesebb az olcsóbbak között nézelődnöm, viszont annyira magával ragadott maga a noti kinézete is, gyönyörű
viszont én levelezős mecha mérnökként semmire se tudnám használni suliban nem is értem oda minek viszi bárki is
-
Because
őstag
válasz
DJ. Ru$y #445 üzenetére
helytakarékosság végett és kényelmi szempont. most is használok laptopot, ágyban, konyhában, asztalnál ülve. szerintem a felhasználok legalább fele aki hasonló gépet vesz nem hordozza sehova.... hiszen egy ilyen gép akkuideje nevetségesen alacsony így hálózat nélkül használhatatlan, nem beszélve a súlyról és a méretről
-
Because
őstag
szerintetek mennyire értékálló ez a masina? mert ha beszereznénk egyet ezen lenne tv nézve, filmezés, játék, tanulás mindent ki kellene váltania... illetve honnan érdemes beszerezni? olvasva titeket sok bolt mutyizik...
hordozva nem lenne csak otthoni használat és nem is szeretném szervizbe küldözgetni, szóval mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Vostro 5590
- ASUS ROG Zephyrus M16 RTX 3070
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest