Hirdetés
- Raspberry Pi
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztián01
csendes tag
Hi all,
Gépem:
AeroCool Extreme Engine 3T ház,
NVIDIDA 7600 GS 256 MB,
Intel Celeron D 3.06 Ghz,
3 db Kingmax 533 Mhz DDR2 RAM
ASUS CommandoNemrég vettem egy ASUS Commando alaplapot és egy AeroCool Extreme Engine 3T házat. Rendesen összeszereltem, a régi házból átraktam a VGA-t, vinyót, DVD lejátszót stb. Elindítom, minden jónak tűnik, a ventik elkezdenek pörögni viszont a monitor teljesen fekete marad. Elkezdtem gondolkozni hogy vajon mi lehet a probléma forrása. Elősször megnéztem a VGA-t hogy minden rendbe van e vele de semmi változás. Eszembe jutott hogy a Commandónak van ez a jó kis LCD POSTER-je ami elméletileg megmutatja hogy mi a hiba. Mergnéztem és ezt írta ki: DET DRAM. Nem túl sokat mondó két szó számomra, elsőre annyit értettem belőle hogy valami a RAM-mal van gond. Fogtam a netet és Google-en rákerestem. Náhány fórumon találtam is választ, valam cold boot, meg a feszültséggel van gond, hogy azt felkéne tornázni 2.2 voltra hogy bootolhasson a gép mert hogy az alap 1.8 volt ne melég. Szóval olvastam egy rakás jó kis ötletet, és szinte mindeggyiket megpróbáltam. Ajánlották hogy hagyak benn 1 RAM-ot és azzal próbáljam nem ment, aztán variáltam a slotok között (kék illetve fehér slotok között) semmi eredmény. Aztán fogtam és beraktam 2 RAM-ot hogy azzal megy-e sikertelenül, szóval vagy 20 fajtaképpen variáltam de semmi se történt. Aztán megnyomtam a clear CMOS-t is. Olvastam h a legfrisebb BIOS megoldaná de hogy frissítsem ha else juok a BIOS-ig. Vettem még 1 512-es Kingmax 533 Mhz-es RAM-ot is csak azért hogy hátha azzal megy persze azzal sem ment. Szóval nem tudom hogy most mit csináljak, itt áll előttem a vadiúj alaplap és a ház csak éppen használni nem tudom. Plz segítsetek, nagyon fontos lenne. Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Raspberry Pi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest