- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Mini PC
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz
Superman
üzenetére
jaja, meglehetősen gyanús...bár áll. a régebbi 6300 tuningbarátabbak voltak... 7 es szorzóval 500 fsb környékén már erősen próbára teszi a prockót léghűtéssel szvsz...
nálam sajna a ramnak is vége van vhol 480 környékén cl4ben így tuti, hogy nem a lap az ami nem bírná a magasabb fsbt...meg ugye szegény 6420 sem rajongott az 1,5+ feszekért...amúgy én úgy vettem észre, hogy a konfigomat sokkal stabilabban tudom használni kevesebb feszültségek mellet -monnnyuk ez nyilvánvaló, de majdnem mindenhol azt olvastam, hogy az északi hídnak és az fsb nek 1,4+ feszt pakolnak...na nálam sokkal instablabb volt ezeken a feszeken, mint 1,3 ill alatta... 476 ortos stabil és egyenlőre 2 hét aktív használat után nem fagyott semmi....viszont a memteszt egy 4 órás tesztelés alatt 1-1 hibát mindig talál :S majd megpróbálom megtámogatni ventivel ramokat, hátha a melegtől hibázgat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mini PC
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amerika kész lemondani a kormányról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest