- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz
Superman
üzenetére
jaja, meglehetősen gyanús...bár áll. a régebbi 6300 tuningbarátabbak voltak... 7 es szorzóval 500 fsb környékén már erősen próbára teszi a prockót léghűtéssel szvsz...
nálam sajna a ramnak is vége van vhol 480 környékén cl4ben így tuti, hogy nem a lap az ami nem bírná a magasabb fsbt...meg ugye szegény 6420 sem rajongott az 1,5+ feszekért...amúgy én úgy vettem észre, hogy a konfigomat sokkal stabilabban tudom használni kevesebb feszültségek mellet -monnnyuk ez nyilvánvaló, de majdnem mindenhol azt olvastam, hogy az északi hídnak és az fsb nek 1,4+ feszt pakolnak...na nálam sokkal instablabb volt ezeken a feszeken, mint 1,3 ill alatta... 476 ortos stabil és egyenlőre 2 hét aktív használat után nem fagyott semmi....viszont a memteszt egy 4 órás tesztelés alatt 1-1 hibát mindig talál :S majd megpróbálom megtámogatni ventivel ramokat, hátha a melegtől hibázgat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tesla topik
- Linux haladóknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest