Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz
Superman
üzenetére
jaja, meglehetősen gyanús...bár áll. a régebbi 6300 tuningbarátabbak voltak... 7 es szorzóval 500 fsb környékén már erősen próbára teszi a prockót léghűtéssel szvsz...
nálam sajna a ramnak is vége van vhol 480 környékén cl4ben így tuti, hogy nem a lap az ami nem bírná a magasabb fsbt...meg ugye szegény 6420 sem rajongott az 1,5+ feszekért...amúgy én úgy vettem észre, hogy a konfigomat sokkal stabilabban tudom használni kevesebb feszültségek mellet -monnnyuk ez nyilvánvaló, de majdnem mindenhol azt olvastam, hogy az északi hídnak és az fsb nek 1,4+ feszt pakolnak...na nálam sokkal instablabb volt ezeken a feszeken, mint 1,3 ill alatta... 476 ortos stabil és egyenlőre 2 hét aktív használat után nem fagyott semmi....viszont a memteszt egy 4 órás tesztelés alatt 1-1 hibát mindig talál :S majd megpróbálom megtámogatni ventivel ramokat, hátha a melegtől hibázgat...
Új hozzászólás Aktív témák
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest