Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
MLO még nem támogatja az Asus FW-e, és infó sincs, hogy mikor fogja.
Ez éppen kimaradt a cikkből…
-
-
-
_csocso_
senior tag
Kissé még az újdonság, és csúcskategória erejével hat, az ára 300K fölött van.
-
Nehéz lesz megmagyarázni a felhasználóknak, hogy kell nekik a Wifi7, ha érdemben még a Wifi6E-t se használja ki szinte senki, és eleve nehezen értelmezhető az "akár [kurta sok] gigabites" Wifi, ha kismillió dologtól függ a gyakorlati sávszélesség és eleve a felhasználók elsöprő többsége igazából a Wifi5-ös sebességgel is elvan hétköznapi felhasználás közben...
Az adott router legnagyobb előnye szerintem a kábel hálózatos része, két (LAN-ként is használható) 10Gbps csati, 4 db 2.5Gbe csati és még egy 1 Gbps csati elég jól hangzik.
E téren persze inkább az RT-BE88U-t várom, mert az butított Wifi képesség mellett (nem tudja a 6Ghz-et) nyújt hasonló kábeles teljesítményt...
-
thomeef
őstag
Nekem wifi8-ra lenne szükségem. A 7 nem játszik, mert csak páros számú wifiket használok. Az mikor jön?
Viccet félretéve én itthon 6os router-alaplap rendszert használok, nem igazán látom értelmét lecserélni
1000-ből 999 lakásban még ilyen sincs...
-
moleculez
veterán
válasz
Trailblazer #3 üzenetére
Én pl egyáltalán nem is használtam még, nemhogy a határait feszegettem volna
-
Trailblazer
veterán
A hatost se használtuk ki.
-
Alusky
senior tag
Éjszaka felébrednék és meglátnám ezt a világító ledekkel, eskü félfnék tőle mi ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest