- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flow
senior tag
Lehet, hogy sokan megköveznek azért, amit mondok, de pl a ht-t úgy vedd vissza, hogy fsb*ht<1000, ramokra meg van valami visszaosztási ráta... Szorzót szerintem hagyd 12-őn, aztán küldjed neki, nézd meg hol adja meg magát (minden defaulton), aztán jöhet a ramokmak való számolgatás, fesz emelés (csak óvatosan) stb...
Milyen memóriáid vanna? időzítések? Mondjuk ebben inkábba a tuning szájbarágósan topicban tudnának segíteni...
Én úgy emlékszem, hogy a lap nem komálja a 300(+) körüli fsb-ket...
-
Lacpac
őstag
Tudom hogy nem azt méri, azért írtam oda, hogy tapintásra sem tünik olyan melegnek.
Volt rajta egy thermaltake tiger1 venti, míg nem vettem a VGA-ra normális hűtést (a kettő között nem fér el a venti), a borda felső része hideg volt, de a tövében nem volt hidegebb úgy sem, legalább is ahogy tapintással meg lehet állapítani.
Először én is féltem tőle,hogy ráolvad a chipsetre a borda. -
DroneZ^
őstag
nekem eleve a vga-n HR-03 van
ami nagyon magas. sztem éphogy felülérné nekem rajta raadasul 12-es venti van, de ferdén biztosan befér, sztem ez már tulzás ez a HR-05 SLI, csoda hogy nem szakad le... és drága is, sztem 1 jó alacsony chipset cooler tökéletes, egy jó halk ventivel...
-
DroneZ^
őstag
nem a teteljére, de az oldalára tunningolj fel 1 kisebb ventit, nem lehet annyira picit kapni sok helyen, de a Papst tuti gyárt mert nekem is van, és teljesen halk, és jó is! Vagy fogsz valami halkabb de nem annyira pici ventit, aztán odafogod 1 gémkapoccsal -> széthajtod. kiegyenesited, majd ilyen '' J '' horog szerű alakra formalod és beakasztod neki oldalt
már csináltam ilyet, ha jól hajtod tökéletes lesz!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Megújult a PROHARDVER!
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest