Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- PLC programozás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Milyen bios-od van most? Bár nem tudok róla, hogy a régebbiekkel (ehhez a laphoz) gond lett volna. A fagyással kapcsolatban meg: légyszíves írd le, hogy mi az ide sorrended. (ki a pri. master, pri. slave, sec. *** stb) Légyszíves próbáld meg azt is, hogy elkezdesz másolni a cd-ről a vinyóra. (ha több cd/ cd író van, akkor egyszerre az összesről) Nekem mindig itt indult újra, egyszer gariba megjárta pestet is. Jónak találták, a hiba viszont maradt (ők bios-t frissítettek, ha jól tudom, és megszünt a jelenség, nekem nem) Ez után volt az, hogy bios akkut cserélt benne Bob, és akor jó lett. Ja, meg érdekes volt, hogy gyárilag (én legalábbis nem nyúltam hozzá) a ram magasabb feszre voltjumperelve. Szóval légyszíves ellenőrizd a jumper beállításokat. Hirtelen ennyi.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Linux Mint
- Robotporszívók
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Logitech z5500 5.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest