- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Egérpad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandika78
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Van egy ASUS A7N8X alaplapom, 2200+ processzorom, ami 1800 Mhz-en megy, van benne 2 db 256 MB-os Samsung 400 Mhz-es DDR RAM, 120 GB-os winchester, DVD író, 300 W-os táp. Eddig működött is, de mostanság, mikor szeretném feltelepíteni a Windows XP-t, akkor végigfut a ''telepítés előkészítése'', majd amikor a gép újraindul és megkérdezi, hogy telepítsen, vagy kilépjen vagy mit tudom én mi a harmadik variáció, mielőtt válaszolnék a gép egyszer csak leáll. Mikor újra indítom, akkor ismét elindul a telepítés, eljut ugyaneddig, majd megint leáll. Lefuttattam a Memtest86 3.2-es verzióját, ment 90-100 percig, kb a 7.-8. Passig, majd megint megállt. Közben a Memtest nem írt ki semmilyen hibát. Amikor a tesztet és a sokadik Windows XP telepítést csináltam, kivettem az egyik memóriát, így csak az egyik volt benne. Ezek szerint -elméletileg- az alaplap és a memória jó. (persze nem feltétlen, tudom) Lehetséges, hogy a tápnak van baja és az mindig ugyanakkor mondja be az unalmast: amikor az XP-t elkezdem telepíteni? Már több XP telepítőt is kipróbáltam, sőt odáig fajult a dolog, hogy legális CD-t is.
Sajnos már nem garanciális egyik hardverelem sem, így a boltból kivágtak, mint a macskát sz****ni. Előre is köszönöm, ha segít valaki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Nyaralás topik
- Mobil flották
- Egérpad topik
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest