Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

biker
nagyúr
Én tegnap nyomtam [link]
utólag kiderült, jött egy frissítés ami feloldja a többi autót.Én nem értem, Jardier és páran mások miért mondják 9/10-re a fizikát, hát ha ennyire élethű, akkor kib@szott jól vezetek
 szerintem minden kikapcsolt segédlettel is irreálisan könnyű vezetni, bár csak utcai autók utcai gumival voltak, és való igaz, ilyenekből sokat vezettem vezetéstechnikán is, de akkor is, kicsit nagyon azt csinálta az autó amit kértem tőle, kivéve ha nagyon eltoltam neki.
A fű nagyon jó, a homok tragikus, egyszerűen annyi a sóderágy fizika hogy le kell lassítani az auót 40km/h-ra
 A grafika keveréke az acc-nek és valami forzás ragyogásnak, de szép, csak megterhelő a rendszernek.
Összességében, a legelső 0.1 verziónak jó, jobb mint a rennsport volt mikor kiadták.

Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Dacia topic
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - Spórolós topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - BestBuy ruhás topik
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
 - ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
 - GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
 - Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
 - 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

szerintem minden kikapcsolt segédlettel is irreálisan könnyű vezetni, bár csak utcai autók utcai gumival voltak, és való igaz, ilyenekből sokat vezettem vezetéstechnikán is, de akkor is, kicsit nagyon azt csinálta az autó amit kértem tőle, kivéve ha nagyon eltoltam neki.