Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Én tegnap nyomtam [link]
utólag kiderült, jött egy frissítés ami feloldja a többi autót.Én nem értem, Jardier és páran mások miért mondják 9/10-re a fizikát, hát ha ennyire élethű, akkor kib@szott jól vezetek
szerintem minden kikapcsolt segédlettel is irreálisan könnyű vezetni, bár csak utcai autók utcai gumival voltak, és való igaz, ilyenekből sokat vezettem vezetéstechnikán is, de akkor is, kicsit nagyon azt csinálta az autó amit kértem tőle, kivéve ha nagyon eltoltam neki.
A fű nagyon jó, a homok tragikus, egyszerűen annyi a sóderágy fizika hogy le kell lassítani az auót 40km/h-raA grafika keveréke az acc-nek és valami forzás ragyogásnak, de szép, csak megterhelő a rendszernek.
Összességében, a legelső 0.1 verziónak jó, jobb mint a rennsport volt mikor kiadták.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest