Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Chapel
tag
Uhh...mennyit szívtam vele én is. Már nem emléxem pontosan melyik, de valami főbb küldi ami ide vezet, utána lesz csak szabad az út. Ezt utálom amúgy, open wordnek hìrdeti magát a játék de sokmindent marhára nem tudsz megtenni. Behatárol a játék sok helyen. Egy másikkal is hasonlóan jártam. Egy földalatti résznél nem nyílt ki egy ajtó. Videot nézve nyitva volt nekik, tovább tudtak menni. Nekem az istennek nem nyílt ki. Kicsit utána olvasva jöttem rá hogy ja, megint csak akkor tudok tovább menni ott, ha haladok vmi küldivel. Ez a szabad kóborlás sztem csak 70%ban ha működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest