- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
FireKeeper #1833 üzenetére
Witcher 3-tól szebbet életemben nem láttam, noha Unity-ben leginkább a belső épületek kidolgozása valóban szemet gyönyörködtető
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #1782 üzenetére
rátaláltam erre a guide-ra: katt
Még egyszer újratelepítettem, másik hdd-re így most épp megy... argh
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
FireKeeper #1744 üzenetére
Azért szerintem nem egészen, mert a történelmi szál erősebb, és az is egy kerek egész történet, kerekebb, mint a jelenkori sokszor.
-
DeathAdder
veterán
válasz
FireKeeper #1744 üzenetére
Én sem, de a BF-ből a templomos picsa alteregóját már megtaláltam a Jurassic World c. film főszereplőjében
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
FireKeeper #1658 üzenetére
Igen, Phenommal nekem is ritka rosszul futott, elvileg Bostonban nagyon eszi a procit a játék. (és hogy is ne, egy szálon
)
Ennek ellenére láttam a BF-nél a kommenteket, meg a hírt, hogy nem mi optimalizáltunk sz@rul, hanem a VGA-tok gyenge. Volt ám kiakadás. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
FireKeeper #1656 üzenetére
Azért kíváncsi lettem volna
-
front3r
őstag
válasz
FireKeeper #1405 üzenetére
PS4-en fasza lett! Ritkábban esik be az FPS, alig észrevehető. Grafikailag feltűnő downgrade-et nem láttam.
Mintha a mozgás animációja is kicsit más lenne. Na, így már kijátszom a játékot!
Pc-seknek is csak javítani fog a játékon... -
Rasiel
senior tag
válasz
FireKeeper #1239 üzenetére
Lassan olyan lesz, mint az NFS széria.
Egyébként igazad van, de nyilván megvan ennek az egésznek magyarázata. -
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #1239 üzenetére
Ubisoft Quebec fejleszti...nekik ez lesz az első AC-juk.
Ahogy nézem a grafikát...ez lesz a Unity 2.0. Úgy is mondhatnám: a Unity a Victory bétája.
-
Rasiel
senior tag
válasz
FireKeeper #1229 üzenetére
AC3 esetében tényleg sokat panaszkodtak az AMD-sek, erre emlékszem.
Blag Flag szerintem sem volt annyira rossz optimalizálás terén, persze ott is voltak problémák, de közel sem ennyi, mint az Unity-nél. Emellett még szebb is volt a BF összességében.
(#1231) xsanyi77: A BF gépigény is egy rossz vicc. Azért Ultra-n megkéri a gépet. Javarészt 50-60 FPS között mozgott nekem, 40 alatt nem igen láttam. Igaz SMAA-val játszottam, mert az volt szerintem a legmegfelelőbb.
-
szami777
addikt
válasz
arról nem is beszélve, hogy a játék teszik arra, hány magos a procid, és a megjelenéskor meglévő 550ti-m ugyanannyi fpst ad kb mint a 270x OC-m
(proci persze ua.)A black flag 0. napon is rosszabb volt, mint amilyen most, de nem lehet összehasonlítani semmi idei ubifossal.
Bár azt a mai napig nem értem, hogy az ajánlott gépigény felett vagyok bőven miért nem tudok ultrán játszani vele -
dergander
addikt
válasz
Volt FX procim tudom mit mondasz,ott teljesen halálos volt a kikötő az elején,csak éppen akkor lett csere a gépben és lett meg a 2500k-m amivel nemkicsit lett jobb
-
dergander
addikt
válasz
FireKeeper #1225 üzenetére
Miről is van szó? Nekem megvan az összes AC rész,mi volt a baj a 3? Nekem jól futott nemvolt semmi gondom vele,se régen se most. a Black Flagnál már azt mondom annál érezhető volt a gépigény de nem vészes.
-
szami777
addikt
válasz
FireKeeper #1225 üzenetére
jajj, ne is mond...
mondjuk a watch dogs szerintem 0. nap sem volt játszhatatlan, ezek közül Unity messze a legalja, a hármat szépen kipofozták, viszont én itt most a Unity esetében nem tudom mi változhat, hiszen minden patch után csak csúnyább lesz a játék. -
Bad Pritt
félisten
válasz
FireKeeper #1097 üzenetére
Pont az a vicc szerintem az egészben, hogy idén a rókabőr játék (Rogue) sokkal jobb lett, mint a nagy újító. remélem annak a PC portját nem cseszik el, játszottam vele kicsit 360-on, de összevethetetlenül szebb a Black Flag PC-n, pedig nem vagyok egy graf fétisiszta.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #823 üzenetére
Szia.
Eladó
Írtam a boltnak, és egy semmitmondó üzenettel leráztak, hogy sajnos nem tudják biztosítani a kérésemet, mert ők sem tudják előre, hogy mit kapnak, és hát csak M-est kaptak így azt küldtek...
Ja én meg el is hiszem
Feleségem azt mondta, hogy nem hordja, így eladó lesz, direkt innen rendeltem mert ez fekete színű, meg egész pofásan néz ki, erre fel meg ilyen kicsi (mármint nekem). -
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #712 üzenetére
Az komoly.
Van forrásod a cikkről? -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
FireKeeper #598 üzenetére
Ezt már szerintem hagyják a picsába. Elég sok munka lenne a DX12 innen, mert nem csak a kód átírásával kellene törődni, hanem valahogy eljuttatni a konzolra készített tartalmat PC-re. Lenne vagy 30-40 GB a patch. Ráadásul ezzel működésképtelenné válna a DX11 mód. Persze a render back-end is cserélhető szimplán, de az még nem javítja meg a GPU kihasználtságot.
-
djculture
félisten
válasz
FireKeeper #598 üzenetére
Következő ac biztos nem lesz dx12 tekitve hogy az a rogue pc kiadása lesz a régi motorral
Cod-it is lefogják győzni szerintem ezzel mert lassan 3-4 havonta lesz új ac.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FireKeeper #464 üzenetére
Ezio meg a tesója is versenyt rendeztek a háztetőkön, Connor kisgyerekként a kövér haverját tanította mászni, szóval mindenki expert parkourer volt már bőven az assassin korszaka előtt.
-
Zedz
addikt
válasz
FireKeeper #371 üzenetére
Azt nem tudom, hogy az FX vagy a 2500k-e a jobb, csak ez szúrt szemet hirtelen, hogy azonos gyártótól két merőben eltérő processzor is ott van egy sorban. Mondjuk mintha valamilyen ilyesmi lenne: "elég lesz srácok egy i3 VAGY i7". Most akkor melyik?
-
emiki6
veterán
válasz
FireKeeper #371 üzenetére
Nekem ketyeg a 2500k vagy 4,3-on már nem emlékszem. A 7870 meg csak elég lesz valamire...
-
Rossi
addikt
válasz
FireKeeper #339 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, mert a Black Flaggel e téren én meg voltam elégedve, de ezekkel az általában optimalizálatlanságból fakadó irreális gépigényekkel ölik meg PC-n a játékokat.
Igazi keményvonalas PC-s voltam/vagyok 10-en sok (lassan inkább 20) éve, de már kacsintgatok a konzolok felé...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FireKeeper #314 üzenetére
Direkt kanyarodnak vissza szerintem, mindenkinek Ezio a kedvence, de Arnónál a Femme Fatale szál sokkal erősebb elsz, mint az olasznál (elvileg).
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FireKeeper #302 üzenetére
Jaja, kicsit utánaolvastam, tényleg nem kötelező a mobilos app a fullozáshoz, csak a hosszabb küldetésidő miatt csinálták.
-
szami777
addikt
válasz
FireKeeper #269 üzenetére
+1 Brotherhood és még talán AC III, az főleg a tomahawk miatt.
Én nem akarok sok fegyvert, meg minden hülye kütyüt, de black flagbe elmentél a kovácshoz és csak 1 féle fegyót vehettél, volt 10 féle kard, de ezenkívül semmi fejsze meg ilyesmi. Ellentől elvehetted, de megtartani nem tudtad. Korábbi Ac-k alapkelléke, a kés se volt Edwardnak.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FireKeeper #269 üzenetére
Nekem a Revelationsé tetszett legjobban a sokféle bombával. A 3-é a legjellegtelenebb, a lassítások megölik az egészet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FireKeeper #266 üzenetére
Engem az se érdekelne, hogyha semmi látvány nem lenne, meg az sem, hogyha repülnének meg 20 métereket ugranának harc közben összevissza kaszabolva, csak az istenért, csináljanak már valami kompetens harcrendszert a játéknak. Eddig egy mondatot találtam, miszerint fully reformed battle mechanics lesz a játékban. Nagyon kíváncsi leszek, mert a korábbi részektől sokszor sírógörcsöm támadt jó pár év Batmanezés után.
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #248 üzenetére
Nekem vannak plusz infóim is erről a sztoriverzióról.
A linkelt oldal nem volt elég alapos.
Íme:„Word is that the screenplay being constructed is mostly new and that Michael Fassbender will be playing dual roles in the film. The first would be that of death row inmate Michael Lynch, which takes place in present day. The second would be Aguilar de Agarorobo, an Assassin during the Spanish Inquisition. In the present, Michael Lynch will be the test subject of a researcher named Joseph. Evidently Michael will receive help in the form of a female assassin named Lara (who may also show up in the past sequences as her ancestor). This is somewhat of a riff on the first game, in which the main character was ultimately set free by a researcher's assistant, who turned out to be an Assassin.
A plot point taken from the second Assassin's Creed game is that Aguilar's father will be an assassin chief (much like Ezio's father was a prominent member of the Assassins). As far as our bad guys go, in the film the big baddie of the past looks to be Tomas de Torquemada, who in the games worked under Rodrigo Borgia, the antagonist of Assassin's Creed 2. In the present, the bad guy will be Alan Rikkan, CEO of a corporate front for the enemies of the Assassins, the Templars. Much like the video games, the plan is to have him "appear" in voice only.”
A lényeg magyarán:
Jelenkor
Főszereplő aszaszin: Michael Lynch (= Desmond Miles)
Animus kutató templomos: Joseph (= Warren Vidic)
Kutatóasszisztens: Lara (= Lucy Stillman)
Abstergo főgonosz: Alan Rikkin (ugyanaz, mint a játékban), de csak a hangját halljuk majd, látni nem fogjukMúlt
Időszak: 15. század, spanyol inkvizíció
Főhős aszaszin: Aguilar de Agarorobo (nem szerepel a játékokban)
Főgonosz templomos: Tomas de Torquemada, aki Rodrigo Borgia alatt dolgozik a játékok szerintAguilar és apja az AC2 sztorijának ezt a részét "másolja" majd, azaz az apja valami aszaszin vezető lesz, úgy mint Giovanni az AC2-ben.
Remélem tényleg hűek maradnak a játékokhoz, és egy cameo erejéig szerepel majd azért benne Rodrigo Borgia (Manuel Tadros), és talán a fiatal AC2-es Ezio is.
Bár a játékokban Torquemada Rodrigo alatt dolgozik, tehát elvileg nem lehetne templomos nagymester, de gyanítom a filmben az lesz...majd megmagyarázzák azzal, hogy a spanyolországi templomosoknak külön nagymesterük van......ha tényleg ez lesz a forgatókönyv.
-
T.Peter
őstag
válasz
FireKeeper #242 üzenetére
Ezt egy ideje már tudtuk, volt róla szó a topikban.
Esélyes, hogy olyan feladatok is lesznek ott, mint amilyenek Ezio-val voltak a föld alatt.
-
james001
veterán
válasz
FireKeeper #242 üzenetére
+1 jó lenne már olyan kis földalatti kalandozás mint az Ezio-s részekben
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #214 üzenetére
Azért itt a távolság volt vagy 80-100 méter, ráadásul lent nyafog a tömeg. Kizárt, hogy meghallja a párbeszédet.
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #207 üzenetére
Az nem csak az a folyamat volt, amit a szúrás előtt elmondott Arnonak?
Csak megmutatták utána videón is. De tény, hogy echte olyan, mintha látná az emlékeit. Amúgy az elején is, a háztetőről, amikor ráközelít a kamera, olyan, mintha telepatizálna, azt' rögtön utána mutatják a tőle jóval messzebb történő párbeszédeket...mintha érzékelné.Csináltak egy testet öltött első civilizációs tagot, vagy mi?
-
T.Peter
őstag
válasz
Olvasva még pár kommentet, megemlítem, hogy az M.I. sem épp eszes. A pap a füsttől köhög, de nem érdekli, megy tovább. Fektethettek volna ebbe is több energiát.
-
T.Peter
őstag
válasz
FireKeeper #209 üzenetére
A BF-fel már nem játszottam, de nekem a sima alaphangok tűntek fel, mint ismerős hangzások. A rouge-ban is a láda kinyitásához rendelt zörgő hang a 2 óta kíséri a játékot. Amit lehet, újrahasznosítanak, így olcsóbb. Nem gond. Nálam amúgy is a Karaktereken, hangulaton és sztorin fog múlni a játék megítélése. Egyelőre Arno-ról alig lehet tudni valamit. Ha volt eszük, akkor ugyanolyan szimpatikusra csinálták, mint Ezio-t, és adtak neki is némi francia jellemvonást, mint ahogy Ezio-nak olaszt.
-
T.Peter
őstag
válasz
Ez másnak is szemet szúrt a Youtube-on kommentelők között. Lesz mit megmagyarázniuk majd.
-
james001
veterán
válasz
FireKeeper #9 üzenetére
Egy idő után azért unalmas
A lovat visszahozhatnák,azt szerettem a régi részekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Akciófigyelő: Humble 'Xbox Game Studios' Bundle (PC)
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- További aktív témák...
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- ÚJ ASUS B760 Core I5 14400 Gamer ErőmŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ASUS PRIME RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest