Hirdetés
- G-Sync hitelesítést kapnak a Samsung új OLED tévéi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Száguldás és homoktenger az új GeForce driverben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
djculture #1439 üzenetére
PS4-en viszont javult a teljesítmény, ha PC-n nem is. Én is olvastam ezeket a cikkeket.
Nem véletlen volt a nagy gépigény is megadva.
A kiszivárgott infók alapján a Victory is Anvil Engine-re épül, attól sem érdemes túl sokat várni, BÁR furcsa lenne nekem, ha egy jövőre, vagy az után megjelenő AC-ben már ne tudnák ezt megoldani... -
Pityu.
nagyúr
válasz
djculture #1178 üzenetére
A legutóbbi az 1.3 mas patch volt?Mert találtam olyat letölthetőben hogy Assassin's Creed Unity - Patch 1.2.0
Fixed crash when accepting invitation in specific cases
Added NVIDIA technologies descriptions in advanced graphics page
Improved performance in cinematic on low HW configurations
Fixed various Graphic issues
Fixed various Input issues
Fixed various Multi-GPU issues
Fixed various UI issues
Fixed various Uplay Invitations issues -
szami777
addikt
válasz
djculture #749 üzenetére
Durva hogy én 3 óra alatt nem találkoztam egy ilyennel se
Ezt viszont most lőttem, eléggé lelombozó az a torony a háttérben, high beállítás mellett.
[link]
Az ocsmány szó nem elég találó.Arról nem beszélve, hogy tartja a lábát ez a szerencsétlen, de mintha a bal oldali erkély is épp megszűnni készülne.
-
válasz
djculture #720 üzenetére
mostmár én is kivárom.
korábban még komoly dilemma volt, hogy melyiket rendeljem elő, mert az AC-kből mind megvan, szóval illene ezt is megvenni, ezt eléggé vártam is, Far Cry-ból is nagyon szerettem a harmadik részt, szóval az is érdekelt, de mert az anyagiak csak egy új, teljes árú játékot engednek meg, végül a Unity mellett döntöttem.mostmár nem merem megvenni a Far Cry 4-et, majd megvárom, milyen lesz, aztán meglátom. AssCreeddel ugyanez a helyzet. ha látom, hogy jönnek a patchek és szépen játszhatóra javul (az én konfigom számára is) a játék, akkor majd megveszem
-
szami777
addikt
-
Vikus
tag
válasz
djculture #689 üzenetére
Az a vicces, hogy én azt meg is vettem, mikor megjelent az előrendelői.
És még így is kihagynak a buliból. :S Egyébként, köszi a tippet, lehet holnap megyek egy kört, talán a Vp.-i tecsóba is lesz.. Amúgy ne értsen félre senki se... nem "sírok" egy ilyen játék miatt, jóval fontosabb dolgok is vannak az életben.. Hanem maga az "elv" bosszant... De az piszkosul...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
djculture #670 üzenetére
Az még hagyján, de azt merik mondani, hogy nincs benne több. Basszus hozzá sem nyúltak a két konzol low-level eléréséhez. Ez a szánalom legmagasabb foka, ami létezik. Nem az a baj, hogy szar lett, hanem az, hogy meg akarják magyarázni. Mondják el, hogy van még a rendszerekben teljesítmény, csak nem tervezték, hogy azokat kihasználjuk. A PC és a konzol verzió is mehetne sokkal gyorsabban, ha nem így optimalizálták volna őket.
-
DeathAdder
veterán
válasz
djculture #633 üzenetére
Nem tetszik ez az irány, de valóban így van, tiszta call of duty lett, már csak legyintünk, ha meglátunk egy újabb részt
xsanyi77 - na oké, régen volt, talán igaz sem volt
Egy pillanatra tényleg azt hittem, hogy lelőttem valami poént, csak utána vettem észre h jobbra zártad a hangulatjeleket -
DeathAdder
veterán
válasz
djculture #625 üzenetére
Már magyarítás sincs ezek szerint
Asszem akkor jegelem a projektet, életem egyetlen és leg érdekfeszítőbb játéksorozata ez, de így jegelem, vagy lehet bele sem kezdek soha már... vicc lett az egész játék sztorija amióta Desmond meghalt..Lehetett volna 3-5 évente egy normális AC-t kiadni, de ez egy vicc..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- G-Sync hitelesítést kapnak a Samsung új OLED tévéi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Száguldás és homoktenger az új GeForce driverben
- Tippmix
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Akku: 98%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest