Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz myckey #550 üzenetére

Tök jók a képek, már játszanék én is a játékkal Japán, és Naoe miatt.

Adnék egy - kéretlen :DDD - tanácsot ha nem gond :B Nem tudom milyen a képkészítő része a játéknak, gondolom szabadon állítható a kép szöge, távolsága és minden, így a képek készítésénél érdemes használni a harmadolás szabályát. Valamint a karakter (arca) (vagy az épület, vagy más egyéb ami a lényegi) ne a kép közepén legyen hanem a harmadolás vonalak metszéspontjához közel, és a karakter mindig 'befelé' nézzen a képbe, ne kifelé.

Nem az a lényeg hogy pontosan a metszéspontban legyen, mint most én úgy tettem, hanem hogy a közelében, ha kicsit változtatsz rajta, már más hangulata van a képnek.

Persze ezt a kép készítése közben lehet igazán kihasználni, akkor kell előre (ki)gondolni, így utólag nehezebb a jó arányt beállítani. Ha pl. belegondolod a 'cinematic' módot, vagyis a 21:9 képarányt, akkor meg kicsit mozisabb hatást lehet elérni :)

Itt ugye nem volt elég kép a bal oldalon a jobb képkivágáshoz, ezért lemaradt a lába és ahogy fröccsen a víz, de a teljes kép ismeretében el tudod képzelni milyen lett volna úgy :)

Vagy egy másik:
    Például az #535-ben majdnem pont így is lettek készítve a fotók.

Bocs hogy kéretlenül bele'vauvau'ztam :B

Új hozzászólás Aktív témák