Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Az az, az is marad !
Itt is megy a game, csak lassu a haladasom, keveset is lepek be egy ideje...ha meg belepek, elkap a vibe es keveset haladok. ordogi kor( kb. 50 ora es meg nem szedtem ossze Yasuket, plusz le sem rendeztem az elso regiot )
dobok majd kepet
Doblós
Itt a frissites ota, elojott a dx12 erorr...akad, hogy kidob a game, elsore.
-
mcwolf79
veterán
Nem azért lesz jó egy játék , mert a te értelmezésed szerinti "content" van benne. Az hogy tele van szórva a map mindenféle biszbaszszal amit be kell gyűjteni az sztem nem növeli az élmény faktort. Ha ilyennel toljàk fel a játékidőt 1000 órára az már régen rossz.
Inkább legyen például egy Witcher 3 féle játék jóval kevesebb játékidővel, mint egy ACS féle időrablò gyűjtögetés. A mai napig szerintem top 3-ban lévő AC Odyssey -nek is ez volt a ràkfenéje, hogy ilyen gyűjtögetéssel lett kitolva a játékidő. -
myckey
veterán
Errol van szo !
Ha mar fizet erte az ember ( jo esetben ), okozzon mar oromet !
Szamomra az ev meglepetese, vagyis az utobbi idok legnagyobb meglepetese, pedig egy lyukas garast nem adtam volna ra !
Orulok neki, hogy tobb helyen jol megy az eladasokban is, es ertekelesekben is igen jol szerepel...Kellene meg par program Uborkatol.Itt sincs meg Yasuke, en is az elmult par napban probaltam koncentralni az Objektivakra, kiemelt feladatokra, es haladgatok elore. Kellene majd a benga samurai, Naoe melle
Tegnap egesz sokat olvasgattam a Codexben, meg ezegettem azokat a muveszi abrakat stb...Nagyon el tud kapni a legkor, az atmoszfera ! Eszre sem veszem, eltelelt 1-2 ora...Progressio pedig alig-alig.
Akad 2-3 masik game is, de azokat hagytam is egyelore. ( amugy meg, Stalker2 be kva sok orat raktam, szoval ott nem is sajnalkozok...a masik meg a FFXVI, ez is rohadt jo lett, es ebbe is akad bove oraszam, cask meg egyik sincs lejatszva )Visszaterve Yasukera !
Itt is elteroek a velemenyek, mert tobb embertol is lattam, hogy szamukra a samurai tortenete, es karaktere a szimpatikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged